B BeylerBeyi21 Decapat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar takdirname belgesini 1 puan ile kaçırıyorum hocadan nasıl not isteyebilirim?
cN4 Femtopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 96 Yer universe of computers Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #2 BeylerBeyi21 dedi: Arkadaşlar takdirname belgesini 1 puan ile kaçırıyorum hocadan nasıl not isteyebilirim? Genişletmek için tıkla... Odev iste, kanaat puani verebilir.
BeylerBeyi21 dedi: Arkadaşlar takdirname belgesini 1 puan ile kaçırıyorum hocadan nasıl not isteyebilirim? Genişletmek için tıkla... Odev iste, kanaat puani verebilir.
xEquinoxer Kilopat Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 107 Çözümler 1 16 Ocak 2022 #3 BeylerBeyi21 dedi: Arkadaşlar takdirname belgesini 1 puan ile kaçırıyorum hocadan nasıl not isteyebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocanızın tavrı bu konuda çok önemli. Samimi olmadığınız bir hocanızdan not isterken çok dikkatli olun. Arkadaşım "Hocam rica etsem el atar mısınız ?" demişti sözlülerinin hepsini 40'a düşürdü.
BeylerBeyi21 dedi: Arkadaşlar takdirname belgesini 1 puan ile kaçırıyorum hocadan nasıl not isteyebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocanızın tavrı bu konuda çok önemli. Samimi olmadığınız bir hocanızdan not isterken çok dikkatli olun. Arkadaşım "Hocam rica etsem el atar mısınız ?" demişti sözlülerinin hepsini 40'a düşürdü.