Velihan33 Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 415 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar herkes proje yapacak bir ders seçmeliydi bende edebiyatı seçtim eğer edebiyat proje ödevini yapmasam karneye eksisi olur mu yoksa aynı mı kalır?
Arkadaşlar herkes proje yapacak bir ders seçmeliydi bende edebiyatı seçtim eğer edebiyat proje ödevini yapmasam karneye eksisi olur mu yoksa aynı mı kalır?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 15 Ocak 2022 #2 Ödevi yapmadığınız için "G" girilir ve bir sınav notuyla aynı derecede etkisi olur. Bir sınavdan "0" aldığını düşün, o kadar etkiler.
Ödevi yapmadığınız için "G" girilir ve bir sınav notuyla aynı derecede etkisi olur. Bir sınavdan "0" aldığını düşün, o kadar etkiler.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 15 Ocak 2022 #3 Bir adet G gelir, çok bir şey değil. Ama edebiyat hocasına ben sizden proje aldım demediysen ve senin için proje kısmını açmadıysa bir şey olmaz. Zamanında yapmıştım.
Bir adet G gelir, çok bir şey değil. Ama edebiyat hocasına ben sizden proje aldım demediysen ve senin için proje kısmını açmadıysa bir şey olmaz. Zamanında yapmıştım.
Velihan33 Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 415 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #4 Vavien. dedi: Bir adet G gelir, çok bir şey değil. Ama edebiyat hocasına ben sizden proje aldım demediysen ve senin için proje kısmını açmadıysa bir şey olmaz. Zamanında yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Yani ortalamam 95 ise kaç olur
Vavien. dedi: Bir adet G gelir, çok bir şey değil. Ama edebiyat hocasına ben sizden proje aldım demediysen ve senin için proje kısmını açmadıysa bir şey olmaz. Zamanında yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Yani ortalamam 95 ise kaç olur
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 15 Ocak 2022 #5 20 civarı olacağını düşünüyorum.
Velihan33 Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 415 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #6 Vavien. dedi: Bir adet G gelir, çok bir şey değil. Ama edebiyat hocasına ben sizden proje aldım demediysen ve senin için proje kısmını açmadıysa bir şey olmaz. Zamanında yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Yani ortalamam 95 ise kaç olur Vavien. dedi: 20 civarı olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Battık
Vavien. dedi: Bir adet G gelir, çok bir şey değil. Ama edebiyat hocasına ben sizden proje aldım demediysen ve senin için proje kısmını açmadıysa bir şey olmaz. Zamanında yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Yani ortalamam 95 ise kaç olur Vavien. dedi: 20 civarı olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Battık