T TechnoMisafir12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 1.350 10 Kasım 2021 #11 glikojen dedi: 6 sene okuduğum bölüm. Hocam 6 senelik olduğu için okuduğum bölüm o yüzden ifade edecek bir kelime bulamadım. Tıp. Hayal değil. 6 yıllık bölüm olduğu için kelime bulamadım böyle yazdım. Genişletmek için tıkla... Psikiyatri falan mı okuyorsun?
glikojen dedi: 6 sene okuduğum bölüm. Hocam 6 senelik olduğu için okuduğum bölüm o yüzden ifade edecek bir kelime bulamadım. Tıp. Hayal değil. 6 yıllık bölüm olduğu için kelime bulamadım böyle yazdım. Genişletmek için tıkla... Psikiyatri falan mı okuyorsun?
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.421 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 10 Kasım 2021 #12 214777 dedi: Hangi üniversitesin ve hocanın ismini bana söyle. Ben de kendi hocama soracağım bakalım sorsun öyle birisi var mıymış bekliyorum Genişletmek için tıkla... Söyleyemem, bütün hesaplarımı hocalar denetliyor.
214777 dedi: Hangi üniversitesin ve hocanın ismini bana söyle. Ben de kendi hocama soracağım bakalım sorsun öyle birisi var mıymış bekliyorum Genişletmek için tıkla... Söyleyemem, bütün hesaplarımı hocalar denetliyor.
Wref Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #13 Üniversite 6 ya direk geçersen büyük ihtimalle bir şey öğrenemez sin ve kalbi kara ciğerle karıştırabilirsin
Üniversite 6 ya direk geçersen büyük ihtimalle bir şey öğrenemez sin ve kalbi kara ciğerle karıştırabilirsin
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.421 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 10 Kasım 2021 #14 TechnoMisafir12 dedi: Psikiyatri falan mı okuyorsun? Genişletmek için tıkla... Genel cerrahi. 5 senelikmiş bölüm, yanlış yazmışım.
TechnoMisafir12 dedi: Psikiyatri falan mı okuyorsun? Genişletmek için tıkla... Genel cerrahi. 5 senelikmiş bölüm, yanlış yazmışım.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.421 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 10 Kasım 2021 #15 Edebilirsin, zaten küfür bir insanın ne kadar kalitesiz olduğunu gösterir.
Wref Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #16 glikojen dedi: Genel cerrahi. 5 senelikmiş bölüm, yanlış yazmışım. Genişletmek için tıkla... Daha bölümünün senesini bilmiyorsun Google'a bakıyorsun sonra troll değil yazıyorsun birader kafan mı güzel git biyoloji sınavına çalış
glikojen dedi: Genel cerrahi. 5 senelikmiş bölüm, yanlış yazmışım. Genişletmek için tıkla... Daha bölümünün senesini bilmiyorsun Google'a bakıyorsun sonra troll değil yazıyorsun birader kafan mı güzel git biyoloji sınavına çalış
T TechnoMisafir12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 1.350 10 Kasım 2021 #17 glikojen dedi: Genel cerrahi. 5 senelikmiş bölüm, yanlış yazmışım. Genişletmek için tıkla... Tamam anladım şimdi çantanı hazırla ve uyu yarın okula gidiceksin.
glikojen dedi: Genel cerrahi. 5 senelikmiş bölüm, yanlış yazmışım. Genişletmek için tıkla... Tamam anladım şimdi çantanı hazırla ve uyu yarın okula gidiceksin.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.421 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 10 Kasım 2021 #18 Wref dedi: Daha bölümünün senesini bilmiyorsun Google'a bakıyorsun sonra troll değil yazıyorsun birader kafan mı güzel git biyoloji sınavına çalış Genişletmek için tıkla... İstediğiniz kadar yalanlayın, doğruları söylüyorum. TechnoMisafir12 dedi: Tamam anladım şimdi çantanı hazırla ve uyu yarın okula gidiceksin. Genişletmek için tıkla... Kaça gidiyorsunuz? Merak ettim.
Wref dedi: Daha bölümünün senesini bilmiyorsun Google'a bakıyorsun sonra troll değil yazıyorsun birader kafan mı güzel git biyoloji sınavına çalış Genişletmek için tıkla... İstediğiniz kadar yalanlayın, doğruları söylüyorum. TechnoMisafir12 dedi: Tamam anladım şimdi çantanı hazırla ve uyu yarın okula gidiceksin. Genişletmek için tıkla... Kaça gidiyorsunuz? Merak ettim.
Wref Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #19 bende tıp okuyorum hangi Üniversite desin
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.421 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 10 Kasım 2021 #20 Wref dedi: bende tıp okuyorum hangi Üniversite desin Genişletmek için tıkla... Demiştim. Hocalar tüm hesaplarımı denetliyor o yüzden maalesef söyleyemem.
Wref dedi: bende tıp okuyorum hangi Üniversite desin Genişletmek için tıkla... Demiştim. Hocalar tüm hesaplarımı denetliyor o yüzden maalesef söyleyemem.