Hocalarımız neden bize kolaylık sağlamıyor?

Heunzey

Kilopat
Lise 3'üm ve YKS'ye hazırlanıyorum ama hocalarımız bize yardımcı olmuyor. Son gün hatırlatılan quiz üzerinden not vereceğim diyen hocalar...
Okulun sistemi olan ödevlendirme sistemi 23 kitap (test, konu anlatimi vs gibi) 500 TL dediler onu aldik ama hala vermediler ve adam akıllı soru çözemedim ve hala geciştiriyorlar zorlastiriyorlar işimizi.

YKS bakımından okullarin bize yardımcı olmasi gerekmez mi not konusunda? oysaki hocalar bizi daha zor duruma düşürüp moralimizi bozuyor.
Dershaneye gidemiyorum, okullarin kursu açıklacakmış ona gideceğim. artık neye çalışacağıma şaşırdım, ne yapacağım anlamıyorum.

Pazartesi matematik quizi var ona çalışıyordum ve hoca sabah mesaj atti haftaya ilk dersimizde fizikden quiziniz var diye, dedim son gün söylenir mi. Bir sonraki haftayadır diye matematikle uğraştım, hocaya sorduk mesaj attığı zaman daha yeni cevap verdi evet yarin diye. Bu nasıl sorumsuzluk anlamadım ki?

Konu hakkında ne yapabilirim? İlk defa böyle konu açıyorum ve haha falan atanlari umursamak istemiyorum. Okul değiştirin demeyin, puanimin yettiği en iyi okul bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece okulda bir hocamiz var ondan da Allah razi olsun not konusunda sıkıntı etmeyin ben sizi zorlamam diyor ana derslerde o girseydi keşke çok iyi bir hoca kendisi.

Kendileri de zamanında yardım görmedi. Bu yüzden ben yaşadım onlar da yaşasın kafasında geçiniyor çoğu. Son gün haber vermeler, zor ve çalışmalarınızdan geri kalmanızı sağlayacak ödevler hep onların eskiden yaşadığı şeyler. Bazıları da "Bunlar sıkışmazsa çalışmazlar, en iyisi tepelerinden inmeyelim de çalışsınlar" kafasında insanlar. Yapacak pek de bir şey yok, elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Çok zor deyip ders çalışmayı salan arkadaşlarınızın önüne geçmek istiyorsanız, bu bir fırsat.

Sadece okulda bir hocamiz var ondan da Allah razi olsun not konusunda sıkıntı etmeyin ben sizi zorlamam diyor ana derslerde o girseydi keşke çok iyi bir hoca kendisi.

Zaten hocalar biz ne kadar zorlanırsak o kadar zevk alıyorlar gibi gözüküyorlar.

Yazımına dikkat et uyarı alabilirsin.

Üstelik belirli hocalar harici bazi hocalarımız; kişi quizi test yapıyor işlem yoksa kabul etmem diyor yola göre puan vermem diyor şıkkı yanlış işaretler, çözümü doğru yaparsanız 0 diyor. Ben ne anladım ki şimdi.

Bu durumda yapman gereken çok bir şey yok, hocaya ne yapabilir ya da ne değiştirebilirsin ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…