omy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.314 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2014 #1 Silinen üye dedi: Ben kesin konuşabilirim bu konuda; dolar düşmez. Broadwell ile DDR4 bellekler ise 2014'ün 4. çeyreğinden önce gelmez. Genişletmek için tıkla... Konu ile alakasız olacak biraz ama, özel mesaj atma gibi bir özellik mevcut olmadığından buraya yazacağım. Hocam forumdan neden ayrılıyorsun?
Silinen üye dedi: Ben kesin konuşabilirim bu konuda; dolar düşmez. Broadwell ile DDR4 bellekler ise 2014'ün 4. çeyreğinden önce gelmez. Genişletmek için tıkla... Konu ile alakasız olacak biraz ama, özel mesaj atma gibi bir özellik mevcut olmadığından buraya yazacağım. Hocam forumdan neden ayrılıyorsun?
M Mert Ercan Ziyaretçi 19 Mart 2014 #2 omy dedi: Konu ile alakasız olacak biraz ama, özel mesaj atma gibi bir özellik mevcut olmadığından buraya yazacağım. Hocam forumdan neden ayrılıyorsun? Genişletmek için tıkla... İlginiz için teşekkür ederim, bende anlamadım doğrusu özel mesajın neden olmadığını/tamamen kaldırıldığını. Bir kaç özel sebepden dolayı ayrılacağım ve bunu yapan tek ben olmayacağım.
omy dedi: Konu ile alakasız olacak biraz ama, özel mesaj atma gibi bir özellik mevcut olmadığından buraya yazacağım. Hocam forumdan neden ayrılıyorsun? Genişletmek için tıkla... İlginiz için teşekkür ederim, bende anlamadım doğrusu özel mesajın neden olmadığını/tamamen kaldırıldığını. Bir kaç özel sebepden dolayı ayrılacağım ve bunu yapan tek ben olmayacağım.