CİMER'den sonuç çıkması çok zor. Cevap gelmesi ise aylar bile sürebiliyor. İlçe milli eğitim müdürlüğü en geç 3 gün içerisinde döner, ya da durumu soruşturur.
Ama it iti ısırmaz diye bir laf var. Maalesef defalarca tanık oldum.
Tekinde içip içip gece insanların uyuduğu saatte avazı çıkana kadar bağırarak şarkı söyleyen bir adamı şikayet ettim. Bunu gayet uzun süre yaptı. Polisi direkt aradığımda telefonu açmamaktan tutun geliyoruz deyip karakoldan çıkmamaya kadar her türlü geri dönüşü aldım.
CİMER'den ise polisi arayın dönüşünü aldım. 1 ay boyunca bu cümleyi düşünmüşler... Başvuruda polis ile olan irtibatımdan bahsetmeme rağmen bunu söylediler.
Diğerinde de KYK burs başvurusu için emekli olup çalışan babamın maaş kısmını ne yazmalıyım diye sordum. Takdir edersiniz ki cevap gelene kadar başvuru süresi doldu. Ben toplam olarak yazdım ve alamadım. Sonraki yıl babam işten çıktı ve sadece emekli maaşını yazdım, burs çıktı. Muhtemelen geçen yıl da o şekilde yazsam çıkacaktı. Ama bunu belirtmediler.
Haklısın diğerlerine örnek olsun ilk basta anlattiğim gibiydi sonradan sonraya baskalarini dersteyken yok yazdi en sonunda benide yazdı bende yanına gidip -HOCAM BU YAPTIĞINIZ DOĞRU DEĞIL ÇOCUK NE YAPARSA YAPSIN YOK YAZMAYA HAKKINIZ YOK DEDIM KENDISI SEN KIMSIN BANA KARISIYOSUN DEDI GEC YERINE DEDI GIDERKEN AKLIMA GELDI DÖNDÜM ŞUAN YAPTIĞINIZ RESMI EVRAKTA SAHTECILIK DEDIM BANA TERS TERS BAKTI E YAPICAM NE OLUCAK DEDI Tenefuste mudurun yanina gittim *** hoca derste olmamiza rağmen yok yazdi bu yaptigi resmi evrakta sahtecilik dedim dediki mudur *** hoca ** sinifida(okulun 1. Sinifi ) ders anlatmadigini soyledi 2. Donem yollarimizi ayirmayi dusunuyoruz dedi ve 2. Donemdeyiz allaha sukur kurtulduk allah kimseyi bunun gibi seyle sinamasin insan denmeyecek sekilde biriydi kurtulduk yeni hocamiz cok iyi allah yoklugunu vermesin