Hocamız ders anlatmıyor

Hayırlı olsun kardeşim.

@mustafa ary, adınıza sevindim, bunun gibi diplomayı alıp ben öğretmenim diye piyasada gezinenlerin diplomaları alınmalı direk olarak.

Hocanın ne olursa olsun aldığı paranın hakkını vermesi lazım, bize de 10.sınıfın 2.döneminde o tarz bir İngilizce hocası geldi kelime sorunca "O senin sınavda işine yaramaz" diyordu. Sınıfta İngilizce dersini çok önemsemediğinden öyle saldılar herkese 90-100 girdi. Neyse işin kötü tarafı bu insanlar nasıl hoca olabiliyor gerçekten anlamıyorum bu tarz daha çok örnek çıkar eminim ki. Bu işin hemen çözülmesi lazım.

Hayırlı olsun kardeşim.
Eyvallah insallah sizin basiniza gelmez
Diplomayi alan herkes öğretmen bazilari harbiden insani ve vicdani duygularini yitirmiş yeni hocamiz cok eglenceli dun ilk gunumuzde cok heyecanlı biri herseyi ogrenmek istiyor bizim eski şahsiyetsiz hayattan sıkılmış eee onu yapicaz donemi bitirmeye calisicaz eee iste boyle seyler filan diye derse basladi bilgi vermiyor kitabi okutuyor onu gectim kendi cevirmiyor ben ceviriyorum
Bugün sordum müdüre o hoca ingilizce hocasi biel degilmis biyoloji hocasiymis paralı ögretmenmiş biyoloji hocasi nasil ingilizce anlatiyor daha dogrusu dersine giriyor onu anlamis değilim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…