Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 8 Mart 2021 #1 Ne yapılır? MEB'e dilekçe gönderilse tekrar olunur mu sınav? Nasıl gönderilir? Kasıma kadar Max 2 ünite gördüğümüz ders için 5 üniteden sınav olacağız.
Ne yapılır? MEB'e dilekçe gönderilse tekrar olunur mu sınav? Nasıl gönderilir? Kasıma kadar Max 2 ünite gördüğümüz ders için 5 üniteden sınav olacağız.
MauroIcardi09 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 344 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Mart 2021 #2 Bilemedim ki şimdi bende, normalde 1 konu veya bilemedin 2 3 konu fazla olur ama sizin hoca da epey arttırmış.
Bilemedim ki şimdi bende, normalde 1 konu veya bilemedin 2 3 konu fazla olur ama sizin hoca da epey arttırmış.
Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 8 Mart 2021 #3 MauroIcardi09 dedi: Bilemedim ki şimdi bende, normalde 1 konu veya bilemedin 2 3 konu fazla olur ama sizin hoca da epey arttırmış. Genişletmek için tıkla... Sorun da burada başlıyor, seçmeli bir ders için bu kadar ünite fazla ve okul boşu boşuna düşük not görücek.
MauroIcardi09 dedi: Bilemedim ki şimdi bende, normalde 1 konu veya bilemedin 2 3 konu fazla olur ama sizin hoca da epey arttırmış. Genişletmek için tıkla... Sorun da burada başlıyor, seçmeli bir ders için bu kadar ünite fazla ve okul boşu boşuna düşük not görücek.