Hocanın sınav kağıdını göstermemesi normal mi?

Wantatchi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar üniversiteliyim ve son sınavımız cumartesi yani hafta sonu açıklandı. 80 beklerken ve minimum 70 almam gerekirken 50 almışım. Sınav testti. Hocamız biraz kıl.
Bazı arkadaşlarım sınav kağıdını göstermeyeceğini söylüyor ve hoca büte gelmeyin diyor bize. Saçma olan şu ki kopya verdiğim arkadaşım 80 alırken benim 50 almam hangi mantığa uyuyor ayrıca kaydırma yapmadığıma kendimi inandırdım çünkü sınavım 20 dk kala bitmişti ve 50 kez kontrol cevap kağıdını.
Sizce ne yapmalıyım? Pazartesi odasına gidip konuşacağım ve kağıdı göstermezse dekana mı gideyim başka bir yol mu izleyeyim?

Hocaya sunabileceğiniz en iyi mazeret arkadaşına kopya verdiğiniz ama buna rağmen onun sizden yüksek alması olacak. Ama bunu yaparsanız ikinizin de dersten kalma ihtimali var. Nazik bir şekilde cevaplarınızı arkadaşlarınız ile tartıştığınızı ve aldığınız puanın normal olmadığını söyleyin. Bu tip hocalar böyle konuşmalardan sonra sizi dersten bırakır.

Selam vermeyi bile düşünmeyin bence ama denemekte fayda var.
Zaten daha ne kadar düşük verebilir ki...

Arkadaşlar üniversiteliyim ve son sınavımız cumartesi yani hafta sonu açıklandı. 80 beklerken ve minimum 70 almam gerekirken 50 almışım. Sınav testti. Hocamız biraz kıl.
Bazı arkadaşlarım sınav kağıdını göstermeyeceğini söylüyor ve hoca büte gelmeyin diyor bize. Saçma olan şu ki kopya verdiğim arkadaşım 80 alırken benim 50 almam hangi mantığa uyuyor ayrıca kaydırma yapmadığıma kendimi inandırdım çünkü sınavım 20 dk kala bitmişti ve 50 kez kontrol cevap kağıdını.
Sizce ne yapmalıyım? Pazartesi odasına gidip konuşacağım ve kağıdı göstermezse dekana mı gideyim başka bir yol mu izleyeyim?

Bence gitmelisin. Buna benzer bir olay yaşamıştım. Hoca kağıtları göstermiyordu ve herkese düşük not girmişti. Kağıdımıza bakalım deyince göstermemişti. Bizde sınıfça hocayı şikayet ettik. Şikayet kabul edilince hoca bir daha sınıfa gelmemişti. Sonra da baktık sözlülere 100 girmiş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı