Hocanın sınavda ikinci şans vermesi kul hakkı mıdır?

eymen efe123

Centipat
Daha fazla  
Fün bir konuşma sınavına girdim ve 10 aldım çünkü ezberlememiştim ancak çok kişi ezberlemediği için hoca dedi ki ezberlemeyenler çarşamba günü gelsin sınava tekrar girsin dediler.
Bende düşündüm ki böyle yaparsam zamanında getirmiş olan kişilerin hakkına girer miyim?

Girmezsin isteyen herkes girer o sınava

Aslında girmiş sayılıyorsun fakat bu karara hoca karar verdiği için o kul hakkına girmiş oluyor. Aslında böyle şeylere bir daha şans vermemek lazım. Benimde başıma gelmişti.

Neden gireceksin ki? Yapan kişiler o gün tekrar sınav olmaz olmayanlar da olur. Bu kadar. Dini kafaya takma bu kadar.
Dini bu kadar takma kafaya nasıl bir cümledir yahu? Siz mi karar vereceksiniz insanların inançları ile ilgili kendini sorgulama durumuna?

Hoca ezberlemeyenlerin tümüne 2. şans verdiği için bir problem görmedim ben dostum, sana özel bir durum olmamış yani.

Bu hocanın düşünmesi gereken bir durum. Eğer puan kırımı olacaksa pek de öyle sayılmaz.

Zaten genelde tekrar sınav yaparken puan kırıyorlar o yüzden sıkıntı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…