Tüm ödevlerim tam ilk yazılım 95 ikinci yazılı 50 sözlüm 65 tüm hocalar kendi dersi için bolbol ödev verirse öğrenciye zaman kalmıyor yapmıyor kimse günlük 5 saat ödev yapmak zorunda değil.
11.sınıfım sınavlarımın ortalaması 98 genel ortlamam da 87'ydi hoca g girince ortalama 85'e Almanca ortalaması 65.3'ü e düştü ve hocaya sorduğumda sadece performans ödevini yapmadığım ve derslere katılmadığını söyledi. Hocanın böyle bir şeye hakkı var mı? Bence çok saçma sizce ne yapmalıyım yarın sistem kapanıyor müdüre gitsem bir faydası olur mu yoksa hoca daha mı çok sinirlenir.
Sinavda kopya olmadan ayirirlar merak etme. Sözlüye G girmek ne ya? Projeye 0 vermesi lazım sözlüye veriyor. Saçma sapan bir şey. Genelde ya düşük verilir yükseltmek istendiğinde işte ortalamaya göre verdim bize kalmaz bilmem ne. Ama gel gelelim ki ortalama düşüreceği zaman ortalama 98 olan birinin bile ortalaması düşürülüyor.
Sinavda kopya olmadan ayirirlar merak etme. Sözlüye G girmek ne ya? Projeye 0 vermesi lazım sözlüye veriyor. Saçma sapan bir şey. Genelde ya düşük verilir yükseltmek istendiğinde işte ortalamaya göre verdim bize kalmaz bilmem ne. Ama gel gelelim ki ortalama düşüreceği zaman ortalama 98 olan birinin bile ortalaması düşürülüyor.
Sözlüye G girmek, teslim edilmeyen ödevin karşılığıdır. Mevzuat ve yönetmelik neyse o. Sanırım sizin gibi herkes alışmış havadan notlar alıp vasıfsız öğrenci olmaya o yüzdendir belki de ortalama düşünce dünyanın sonuymuş gibi feveran etmeler.
e okul müdürlerin yetkisinde karne basılsa dahi girip notunu değiştirip veya devamsızlığını gidip yeniden karne bile basabilir ben okulda yönetici olduğum zamanlar cuma karne dağıtılacaksa perşembe akşam 10 dan sonra basıyordum karneleri.