Hocanın sözlüye 0 vermesi

Bazı öğretmenler öğrenci düşmanı. Şikayet et. Fakat değişmez gibi duruyor. Muhtemelen diğerlerine de düşük verir ve o derste kalmana sebep olur.
Adam hocanın performans değerlendirme için verdiği ödevi yapmadım diyor ne bekliyorsunuz hocanın 95 vermesini mi ? Öğrencinin sorumluluk bilinci gelişmemiş ne yapmasını bekliyordunuz çok merak ediyorum.

Adam hocanın performans değerlendirme için verdiği ödevi yapmadım diyor ne bekliyorsunuz hocanın 95 vermesini mi ? Öğrencinin sorumluluk bilinci gelişmemiş ne yapmasını bekliyordunuz çok merak ediyorum.
10 falan vermeliydi en azından. Fakat tek bu G ise tamam.

0 vermemiş G vermiş neden çünkü ödevini yapmamışsın ne verecekti ki başka? 2 mantıklı sebep sunmuş.

Yahu hoca iki mantıklı sebep sunmuş daha neyin egosu
Çok saçma bir mevzu. Hoca egosunu tatmin etmek için G girmiş. Hoca sanki sadece kendi dersi varmış ve en önemli ders onunmuş gibi basit bir performans ödevinin yapılmaması durumunda G vermemeli. Altı üstü Almanca dersi, bu kadar ciddiye almaya değmeyecek bir ders. Bu beden hocasının sınavda 70 vermesi gibi bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…