Hocayı CİMER'e şikayer edebilir miyim?

Semihqw

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster notebook abra a5v19.2.4 32 gb ram intel core i5 işlemci rtx3050 4gb
Arkadaşlar liseye gidiyorum hoca bizden İngilizce kaynak isteyip bir link attı link okulun sitesine yönlendiriyordu ve 5klık bir fiyatı vardı ilk başta 2 kitap dediler kitapların aynılarını 2500 TL'ye bulup satın aldım bu olaydan yaklaşık 1 ay sonra da okul siteden satın alanlara 2 tane İngilizce okuma kitabı verdi şimdi ise hoca bu kitaplardan birinden quiz yapacağını ve bunun sözlü notunu etkileyeceğini söylüyor. WhatsApp'tan söyledi hepsini SS leride var. Kitabın fiyatına baktım Amazon'da 800 TL gibi bir fiyatı var hocayı CİMER'e şikayet edebilir miyim aldırdığı ek bir kaynaktan sözlü etkileyecek sınav yapma gibi bir hakkı var mı?

Kaynak kitap aldırmak yasak ayrıca aldırmak istese bile tek 1 yere muhtaç tutulmasıda yasak şu an okulun önerdiği kaynak kitaplar bütçesi olan alabilir evinde okulunda çözebilir mantığında ondan quiz yapma gibi bir hakları yok.

Müdür vs. ne diyor bu duruma? Veya aileniz hiç görüştü mü okul yönetimiyle? Bu yasaklanalı çok oldu.

Belli ki bazılarınız birilerinin komisyonculuğuna çomak soktuğu için siteden alanlara okuma kitabı verip quiz yaparak öylelikle ceza kesiyor. Bu duruma acil müdahele etmeniz hatta savcılığa kadar şikayet etmeniz lazım durumu bence cimer keser mi bilmiyorum. Resmen saadet zinciri bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…