nasiptevarsa Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 377 Çözümler 1 29 Aralık 2022 #1 Merhaba. Bu cihazın driverini nasıl bulurum.
Arda454 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 482 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Rog Strix G18 4080-İ9 14900HX Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #2 Aynı gamepad kullanıyorum. Bir driver kurmuştum test etme kısmında titriyorama oyunda çalışmıyor niyeyse.
Aynı gamepad kullanıyorum. Bir driver kurmuştum test etme kısmında titriyorama oyunda çalışmıyor niyeyse.
nasiptevarsa Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 377 Çözümler 1 29 Aralık 2022 #3 Arda454 dedi: Aynı gamepad kullanıyorum. Bir driver kurmuştum test etme kısmında titriyorama oyunda çalışmıyor niyeyse. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini ariyacağım. Arda454 dedi: Aynı gamepad kullanıyorum. Bir driver kurmuştum test etme kısmında titriyorama oyunda çalışmıyor niyeyse. Genişletmek için tıkla... Aradım. Driveri yokmuş. Tak çalıştırmış. Her oyunda titreşimi yokmuş. Son düzenleme: 31 Aralık 2022
Arda454 dedi: Aynı gamepad kullanıyorum. Bir driver kurmuştum test etme kısmında titriyorama oyunda çalışmıyor niyeyse. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini ariyacağım. Arda454 dedi: Aynı gamepad kullanıyorum. Bir driver kurmuştum test etme kısmında titriyorama oyunda çalışmıyor niyeyse. Genişletmek için tıkla... Aradım. Driveri yokmuş. Tak çalıştırmış. Her oyunda titreşimi yokmuş.