Çözüldü Hogwarts Legacy "0xc00007b" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Baha Berkay

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selam. Hogwarts Legacy oyununa girmeye çalışırken "0xc00007b" hatası alıyorum. Forumdaki diğer başlıklara baktım fakat çözemedim. Process Monitor üzerinden rapor aldım ve Google Drive'a yüklediğim raporun linkini aşağıya bırakıyorum. Hangi DLL dosyasının eksik veya hatalı olduğunu belirtirseniz ona göre uygun şekilde dosyaları tamamlayayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sizde de yukarıda paylaşılan konudaki gibi bir durum söz konusu.

Alıntıladığım mesajdaki adımları takip ederek EMP.dll dosyasını geri getirmeye çalışın. Olmazsa oyunu kaldırıp AV'niz kapalıyken tekrar kurmanız gerekecek.

1: Ayarlar penceresinden Windows Defender Güvenlik Merkezi'ni açın.
2: Açıldıktan sonra, "Virüs ve tehdit koruması" yazan ilk menü seçeneğini tıklayın.

3: Şimdi başlığın ve açıklamanın hemen altında 'Tarama Geçmişini arayın.

4: Tarama Geçmişi'ne girdikten sonra, 'Karantinaya Alınan Öğeler' bölümüne bakın ve ardından tüm karantinaya alınan öğeleri görüntülemek için 'Tam Geçmişi Göster'i tıklayın.

5: Karantinaya alınan maddeleri Kaldır düğmesine basarak kolayca kaldırabilirsiniz. Aksi takdirde Geri Yükle düğmesini tıklayarak geri yükleyebilirsiniz.
Sizde de yukarıda paylaşılan konudaki gibi bir durum söz konusu.

Alıntıladığım mesajdaki adımları takip ederek EMP.dll dosyasını geri getirmeye çalışın. Olmazsa oyunu kaldırıp AV'niz kapalıyken tekrar kurmanız gerekecek.

1: Ayarlar penceresinden Windows Defender Güvenlik Merkezi'ni açın.
2: Açıldıktan sonra, "Virüs ve tehdit koruması" yazan ilk menü seçeneğini tıklayın.

3: Şimdi başlığın ve açıklamanın hemen altında 'Tarama Geçmişini arayın.

4: Tarama Geçmişi'ne girdikten sonra, 'Karantinaya Alınan Öğeler' bölümüne bakın ve ardından tüm karantinaya alınan öğeleri görüntülemek için 'Tam Geçmişi Göster'i tıklayın.

5: Karantinaya alınan maddeleri Kaldır düğmesine basarak kolayca kaldırabilirsiniz. Aksi takdirde Geri Yükle düğmesini tıklayarak geri yükleyebilirsiniz.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı