Hogwarts Legacy 18.00'da Ön Siparişe Açılacak!

Haberimiz olmadan rusya gibi bizde mi cancellandık yav. Suratımızda patladı resmen. Tamam hadi 600 lira olsun yeter ki böyle habersiz bırakmayın üzülüyoruz..

Dengesiz kurdan dolayı Rusya ve Türkiye'de ön siparişe açılmadı. Oyunun çıkmasına yakın bir fiyat belirlerler.

Dengesiz kurdan dolayı Rusya ve Türkiye'de ön siparişe açılmadı. Oyunun çıkmasına yakın bir fiyat belirlerler.
Ne kuru yahu adamlar savaşta tüm dünyadan blocklandılar.

Arjantine bile fiyat veriyorsan bize de verecekler arkadaş. 60doların karşılığı yaz bari böyle bırakacağına. Rusyanın durumuyla bizim durumumuz bir mi şimdi.

9.999 TL'ye oyunu aldıktan sonra neden 2 aydır kirayı göndermediğimi ev sahibine anlatırken benim eşgal:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunun sistem gereksinimleri açıklandı oha diyorum.

• minimum:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir.
    • işletim sistemi: Windows 10.
    • işlemci: Intel Core i5-8400 or AMD Ryzen 5 2600.
    • bellek: 8 GB RAM.
    • ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1070 or AMD RX Vega 56.
    • DirectX: sürüm 12.
    • depolama: 85 GB kullanılabilir alan.
    • ilave notlar: SSD(preferred), HDD (supported), 1080p/60 FPS, Low quality settings, upscale performance setting.
  • önerilen:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir.
    • işletim sistemi: Windows 10.
    • işlemci: Intel Core i5-8400 or AMD Ryzen 5 3600.
    • bellek: 16 GB RAM.
    • ekran kartı: NVIDIA GeForce 1080 Ti or AMD RX 5700 XT.
    • DirectX: sürüm 12.
    • depolama: 85 GB kullanılabilir alan.
    • ilave notlar: SSD, 1080p/60 FPS, high quality settings, upscale quality setting.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…