Hogwarts Legacy 30 FPS sabit kalıyor

İşletim sistemi
Windows 11

dogaccı

Centipat
Daha fazla  
RAM
16gb ram
Ekran kartı
RTX360Tİ
Anakart
gigabyte h610m h ddr4
İşlemci
i5 12400F
Hogwarts Legacy 30 FPS sabit kalıyor (ayarlardan değiştimeme rağmen) iyi bir bilgisayarım var (RTX 360 Ti)
Görüntü ayarlarını en düşüğe çeksem de ultrada oynasam da 30 FPS sabit alıyorum bunu nasıl düzeltebilirim?

Bende 32 GB RAM RTX3070 ekran kartı var. Oyun garip bir şekilde FPS düşmesi yaşıyor evet. Özellikle kalabalık kasaba gibi yerlerde bu daha çok oluyor ama nasıl çözeceğimi bulamadım.

Yardımcı olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende 32 GB RAM RTX3070 ekran kartı var. Oyun garip bir şekilde FPS düşmesi yaşıyor evet. Özellikle kalabalık kasaba gibi yerlerde bu daha çok oluyor ama nasıl çözeceğimi bulamadım.

Bunun sebebi çok büyük ihtimalle oyunun çok fazla VRAM kullanması. Buna yapacak bir şey yok hocam ayarları kısmanız gerekiyor VRAM kullanımını azaltmak için. Çözünürlük düşürmek de işe yarar.

İşe yaramadı bu sorun sadece bu oyunda oluyor mesela RDR 2 oynarken 70-80 FPS arası alıyordum ama bu oyun direk 30 FPS'ye sabitleniyor.

İşe yaramadı bu sorun sadece bu oyunda oluyor mesela RDR 2 oynarken 70-80 FPS arası alıyordum ama bu oyun direk 30 FPS'ye sabitleniyor.

İşte sebebi VRAM kullanımı hocam. Zaten kesin işe yarar diye söylemedim. Ayarları kısmak VRAM kullanımını azaltır sonuçta. Çok fazla VRAM kullanıyor oyun. 8 GB yetmiyordur büyük ihtimalle. Hangi çözünürlükte oynuyordunuz?

Son düzenleme:

(Benim RAM 16 GB) en yüksek çözünürlüğede alsam en düşük çözünürlüğede alsam bir şey değişmedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…