Hogwarts Legacy, 5 Mayıs 2023'te PS4 ve Xbox One için çıkış yapacak

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Normalde oyun PC, PS5 ve Xbox Series X/S için 7 Şubat'ta çıkmıştı fakat yapımcı firma optimizasyon problemleri sebebiyle oyunun PS4 ve Xbox One versiyonunu 5 Mayıs'ta çıkaracağını söylemişti. 3 gün sonra oyun PS4 ve Xbox One kullanıcılarının da oynayabileceği bir oyun olacak.

Oyunun PS4 sürümü: Hogwarts Legacy PS4 Sürümü
Oyunun Xbox One sürümü: Hogwarts Legacy Xbox One Sürümü ürününü satın al | Xbox

Bu arada bu oyunla ilgili şunu unutmayın, Microsoft- Activision davasına tekelcilik yüzünden karşı çıkan Sony, bu oyunun yayıncısına para verdiği için oyunda PS4 ve PS5'e özel görev olacak ve o görev PC veya Xbox'a gelmeyecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben en son Xbox One S'de Apex Legends'ı çöp grafiklerle kasa kasa oynuyordum, bu oyunu bu iki platform için satın almak hiç mantıklı değil kesinlikle kasıyordur ve grafikler kötüdür. Apex'de bile doku kalitesi leş düzeyde.

Hain Sony. PS3 sahiplerini kısa bir süre içinde yarı yolda bıraktı. PS4'e hala oyun çıkıyor :(
Hocam forumda PS 4 çöp oldu diyenler var aman PS 3 hala taş gibi derseniz ne derler kim bilir. Bence hala gideri var ama Sony tövbe etmiştir artık o alete. 🙂

@Melez Baytar Oynatamaz zaten, Hogwarts Legacy PS3'e gelsin de demiyorum. Ancak desteği çok erken kesildi. Yine de zorlayarak daha yeni oyunlar oynatabilirdi. PS4 çıktığında PS3'ü gebertmeye çalışmıştı. Şimdi PS5 çıkmasına rağmen PS4'e dokunmuyor. Ne oluyorsa efsanelerin başına geliyor....

@Melez Baytar oynatamaz zaten, Hogwarts Legacy PS3'e gelsin de demiyorum. Ancak desteği çok erken kesildi. Yine de zorlayarak daha yeni oyunlar oynatabilirdi. PS4 çıktığında PS3'ü gebertmeye çalışmıştı. Şimdi PS5 çıkmasına rağmen PS4'e dokunmuyor. Ne oluyorsa efsanelerin başına geliyor...

Piyasada adamakıllı bir konsol çıkaran şirket yok ki hepsinin bir kötü özelliği var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı