Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 25 Ağustos 2022 #1 Hogwarts Legacy | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store Hogwarts Legacy oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et! store.epicgames.com Çok ucuz bence bu oyun için en az 15 bin TL olması lazımdı(!) Saka bir yana en yakın zamanda fiyatını düzeltilirler diye düşünüyorum.
Hogwarts Legacy | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store Hogwarts Legacy oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et! store.epicgames.com Çok ucuz bence bu oyun için en az 15 bin TL olması lazımdı(!) Saka bir yana en yakın zamanda fiyatını düzeltilirler diye düşünüyorum.
Fyskn Decapat Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 552 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım ile uğraşıyorum 25 Ağustos 2022 #2 Everythink dedi: Hogwarts Legacy | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store Hogwarts Legacy oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et! store.epicgames.com Çok ucuz bence bu oyun için en az 15 bin TL olması lazımdı(!) Saka bir yana en yakın zamanda fiyatını düzeltilirler diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bune bu fiyata PC toplanır.
Everythink dedi: Hogwarts Legacy | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store Hogwarts Legacy oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et! store.epicgames.com Çok ucuz bence bu oyun için en az 15 bin TL olması lazımdı(!) Saka bir yana en yakın zamanda fiyatını düzeltilirler diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bune bu fiyata PC toplanır.
gutibey Picopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 953 Çözümler 7 Yer Almería, İspanya 25 Ağustos 2022 #3 Hadi bu oyunu korsan yükleyenlere de ¨Korsana karşıyız!¨/¨Emek hırsızı!¨ deyin bakalım
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #4 Ya bir tane 9 rakamını fazladan girdiler ya da birisi klavyeye bir şey döktü. Telefon fiyatına ön sipariş mi olur?
Ya bir tane 9 rakamını fazladan girdiler ya da birisi klavyeye bir şey döktü. Telefon fiyatına ön sipariş mi olur?
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 25 Ağustos 2022 #5 T21 dedi: Ya bir tane 9 rakamını fazladan girdiler ya da birisi klavyeye bir şey döktü. Telefon fiyatına ön sipariş mi olur? Genişletmek için tıkla... İnşallah bir tane 9 fazla girmemislerdir 999TL bile çok fazla oyun için.
T21 dedi: Ya bir tane 9 rakamını fazladan girdiler ya da birisi klavyeye bir şey döktü. Telefon fiyatına ön sipariş mi olur? Genişletmek için tıkla... İnşallah bir tane 9 fazla girmemislerdir 999TL bile çok fazla oyun için.
Devrim1452 Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 347 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #6 Orta segment PC fiyatına.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.862 Makaleler 1 Çözümler 44 25 Ağustos 2022 #7 10.000TL olsa nasıl alırdık. İyi ki 9.999TL
S Sytra Kilopat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 585 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #8 Oyunu google ye yazıp arayınca steam de ön sipariş fiyatı 59.99$ olarak görünüyor. Muhtemelen 9 tuşu takılı kaldı.
Oyunu google ye yazıp arayınca steam de ön sipariş fiyatı 59.99$ olarak görünüyor. Muhtemelen 9 tuşu takılı kaldı.
Shadow Ace Hectopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 588 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #9 Sudan ucuz bir fiyat olmuş.
RetR0_Z Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 366 Çözümler 1 26 Ağustos 2022 #10 Everythink dedi: Hogwarts Legacy | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store Hogwarts Legacy oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et! store.epicgames.com Çok ucuz bence bu oyun için en az 15 bin TL olması lazımdı(!) Saka bir yana en yakın zamanda fiyatını düzeltilirler diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu haberi gördükten sonra geleceğim için düşündüm ve birkaç saat içerisinde 400 TL'lik Steam alışverişi yaptım sonuç olarak arkadaşlar gelecek pek parlak görünmüyor zam gelmeden ya da kur fırlamadan önce bence oyun stoku yapın.
Everythink dedi: Hogwarts Legacy | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store Hogwarts Legacy oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et! store.epicgames.com Çok ucuz bence bu oyun için en az 15 bin TL olması lazımdı(!) Saka bir yana en yakın zamanda fiyatını düzeltilirler diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu haberi gördükten sonra geleceğim için düşündüm ve birkaç saat içerisinde 400 TL'lik Steam alışverişi yaptım sonuç olarak arkadaşlar gelecek pek parlak görünmüyor zam gelmeden ya da kur fırlamadan önce bence oyun stoku yapın.