Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.777 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 20:42 #1 Şu ana kadarki aldığı en yüksek indirim. İlk defa alacaklar için bence bu fiyat çok uygun. Ne düşünüyorsunuz? Bence bu fiyata kesinlikle alınır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şu ana kadarki aldığı en yüksek indirim. İlk defa alacaklar için bence bu fiyat çok uygun. Ne düşünüyorsunuz? Bence bu fiyata kesinlikle alınır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KARA1964 Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 966 Çözümler 1 Perşembe 20:52 #2 Arkserhat dedi: Şu ana kadarki aldığı en yüksek indirim. İlk defa alacaklar için bence bu fiyat çok uygun. Ne düşünüyorsunuz? Bence bu fiyata kesinlikle alınır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam çoğu hikayeli oyunu aldım ama hiçbirini daha oynamadım sizce bu oyun koleksiyonluk alınır mı?
Arkserhat dedi: Şu ana kadarki aldığı en yüksek indirim. İlk defa alacaklar için bence bu fiyat çok uygun. Ne düşünüyorsunuz? Bence bu fiyata kesinlikle alınır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam çoğu hikayeli oyunu aldım ama hiçbirini daha oynamadım sizce bu oyun koleksiyonluk alınır mı?
A Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.112 Çözümler 40 Yer New York Perşembe 21:01 #3 Çök esma çök.
rezdwig Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 880 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 21:03 #4 Çökün abi kaçmaz.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.380 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer Rusya Perşembe 21:04 #5 HP evrenini severim ama şu fiyatına rağmen oyununu oynayasım gelmiyor.
Aligatör Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 21:06 #6 GTX 1650 16 GB RAM R5 4600h ile rahat oynanır mı? Ona göre alacağım.
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.777 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 21:07 #7 Aligatör dedi: GTX 1650 16 GB RAM R5 4600H ile rahat oynanır mı? Ona göre alacağım. Genişletmek için tıkla... En düşük GTX 960 istiyor oyun, rahat oynarsın.
Aligatör dedi: GTX 1650 16 GB RAM R5 4600H ile rahat oynanır mı? Ona göre alacağım. Genişletmek için tıkla... En düşük GTX 960 istiyor oyun, rahat oynarsın.
Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.898 Çözümler 6 Yer Pendik Perşembe 21:10 #8 Aşırı sıkıntılı optimizasyonu var onu söylemek lazım. Yabancı forumlarda monitör Hz 60 yapın ve V-Sync açın demişler oyunda.
Aşırı sıkıntılı optimizasyonu var onu söylemek lazım. Yabancı forumlarda monitör Hz 60 yapın ve V-Sync açın demişler oyunda.
go ask alice Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 2.875 Çözümler 6 Yer Mother Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 21:37 #9 Beğenildi mi beğenilmedi mi anlayamadık gitti. Gameplayden de hiçbir şey anlamadım. Son düzenleme: Perşembe 22:16
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.672 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 21:39 #10 Ben de 7.49$. Güzel fiyat aslında, bu kalitede bir oyun için.