Arkadaşlar Hogwarts Legacy Steam sürümünde oyunu oynuyordum birkaç gündür. Dün AMD ekran kartı güncellemesi geldi sonrasında açmadım. Oyunu bu sabah denedim. Oyun açıldıktan sonra gelen ışık-epilepsi uyarısından sonra siyah ekranda kalıyor ve arka plan sesi gelmeye devam ediyor. Kontrol ettiğimde ekran kartına bir güncelleme daha gelmıstı onu da yükledim ama aynı problem devam edıyor. Daha öncesinde sıkıntısız çalışıyordu. Şu an ekran kartı driver sürümü 23.2.2
Oyunun dosya bütünlüğünü kontrol ettim sürücüyü silip yükledim çözülmedi en son oyunu silip tekrar yükledim hiç umudum yoktu ama çözüldü. Problemi yaşayan arkadaş varsa faydalanabilir.
Oyunun dosya bütünlüğünü kontrol ettim sürücüyü silip yükledim çözülmedi en son oyunu silip tekrar yükledim hiç umudum yoktu ama çözüldü. Problemi yaşayan arkadaş varsa faydalanabilir.