Hogwarts Legacy alınır mı?

Ellie1

Hectopat
Daha fazla  
Biliyorsunuz Hogwarts Legacy dün çıkış yaptı ve ben de en azından Hogwarts evrenini seviyorum ve bu oyunu merakla bekliyordum. En azından inceleme yapan ya da oynanış videolarını izleyen arkadaşlardan bir cevap bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun alınır alınmasına ama çok optimizasyon sorunu var deniyor. Ben RTX 3080 ile bu sorunu yaşamadım ama imzanıza bakarsak sorunlar yaşayabilirsiniz gibi duruyor.

Tabii oyun çok güzel ve zevk verdi, sistem tarafına bakmadan kesinlikle öneririm.

Hmm tamam teşekkür ederim.

Ben digital deluxe almıştım o yüzden 3 gün erken oynamaya başladım fakat şu deprem olayları yüzünden kafamı toparlayıp da çok fazla oynayamadım. Henüz 5 saat falan oynayabildim. 5 saatlik tecrübeme ve izlediğim bir sürü incelemeye dayanarak oyunun kesinlikle oynamaya değer olduğunu söyleyebilirim. Harry Potter evrenini, daha doğrusu Wizarding World'ü seviyorsan kesinlikle seveceğin bir oyun. Harry Potter'a da bir bağlılığın yok ise yine eğlenceli bir oyun olduğunu düşünüyorum, herkese hitap edecektir.

Fakat, arkadaşların dediği gibi optimizasyon konusunda sıkıntıları vardı. Ben 2 gündür girmedim oyuna o yüzden day 1 patch ile sıkıntılar giderildi mi bilmiyorum ama ultra ayarlarda oynarken kamerayı çevirdiğim zaman falan sık sık FPS 60'lardan 10-15'e düşüyor. Bazen sinematik girdiği zaman da düşüyor. Ayarları high'a indirdim sıkıntı biraz azaldı ama yine de oluyor. Oyunun intro kısmı seni yanıltmasın çünkü Hogwarts'a gidene kadar hiçbir şekilde FPS drop yaşamadım bahsettiğim sorunlar Hogwarts'a gidince başladı. Ama dediğim gibi oyun global çıkışını yaptıktan sonra hiç girmedim belki patch gelmiş ve düzeltilmiştir tekrar girersem söylerim ne durumda olduğunu.

Ryzen 5600 ve RTX 2060 kullanıyorum bu arada.

Siz 2060 kullanırken bile drop yaşıyosanız sizce be 1650S'le Low ayarda en azından oynanılabilecek bir değer alır mıyım?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu FPS testine bakar mısınız oyun işlemci mi yoksa ekran kartı ağırlıklı bir oyun mu? Çünkü bu FPS değerleri idare eder.

Gönderdiğiniz videodaki gameplay kısmı Hogwarts'a gelmeden önceki kısımda geçiyor. Şu videolar daha doğru sonuç verebilir :

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Genel olarak FPS değerlerinde sıkıntı yok. Zaten oyunun problemi durduk yere giren FPS drop ve stutter sorunları. Ortalama FPS'e bakarsak FSR açıkken en kötü medium ayarlarda bile oynayabilirsiniz gibi duruyor ama dediğim gibi stutter ve ani düşüşler yaşanabilir. Eğer oyunu alma planınız varsa bence alıp kendiniz deneyin. 2 saati geçmeden Hogwarts'a gelirsiniz. Sorun yaşarsanız iade edersiniz. 2 saatte Hogwarts'a gelemem, riske atmayım derseniz internetten save dosyası falan indirip direkt Hogwarts'ta da deneyebilirsiniz.

Hmm tamam teşekkür ederim.

Öncelikle merhaba. Oyunu 30 saat civarı oynamış biri olarak oyunun beni üst seviyede tatmin ettiğini rahatlıkla söyleyebilirim. Açık dünyası mükemmel zaten. Eğer sizde evreni seviyorsanız bayılacaksınızdır. Yan görevleri tekrar etmeyen kaliteli görevler. Oynanış süresi istedikten sonra çok uzun sürelere çıkıyor yan görevlerle. Kısacası alın hocam. Beğeneceğinize eminim.

Teşekkür ederim alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…