Hogwarts Legacy alınır mı?

anissa1

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Harry Potter serisini okudum ve izledim. Hayran olmasam da seviyorum. Oyun keyini 13.5 dolara buldum. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Harry Potter serisini okudum ve izledim. Hayran olmasam da seviyorum. Oyun keyini 13.5 dolara buldum. Sizce alınır mı?
Oyunu ben kendi adıma sevdim, hikaye olarak üst düzey bir şey yoktu fakat okul içinde düellolar-oyunun başındaki dersleri falan beğendim. Oyunun sonrasıda okula selam verip çıkıyoruz zaten, gene de oldukça iyi bir deneyimdi kendi adıma. Fakat söylemem gerekir ki oyunun steam versiyonu bende oynanamayacak kadar dropluydu. 140 fpsden 20 fpse drop yiyordum, oyunu orjinal yerine şey olarak oynadığımda oldukça stabil şekilde oynadım.

Hocam ekran kartım 4060TI 16gb vram, sizce ben de fps drop yer miyim? İşlemcim eski kalıyor intel İ5

Hocam ekran kartım 4060TI 16gb vram, sizce ben de fps drop yer miyim? İşlemcim eski kalıyor intel İ5
Ben laptop 4050 kulladım, fps drop kesinlikle olacak bu oyunda onu söyleyebilirim. Sadece sıklığı değişebilir fakat 5090 sistemde bile frametime sıçramaları mevcut. Her türlü Stutter-Drop olacak yani. Sadece sisteminiz masaüstü olduğu için benim kadar olmayabilir.

Baktım da npclere kara büyü falan atınca tepki vermiyorlarmış bundan dolayı almaktan vazgeçtim, hikaye falan neyse de ruhsuz dünya sarmaz bence.

Baktım da npclere kara büyü falan atınca tepki vermiyorlarmış bundan dolayı almaktan vazgeçtim, hikaye falan neyse de ruhsuz dünya sarmaz bence.
Evet okulda falan bir şey yapınca tepki vermiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…