Hogwarts Legacy alınır mı?

morpetek

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Harry Potter serisine bayılıyorum bu oyunu da çok denemek istiyorum. Epic Games'te 500 liraya kadar düşmüş; ne dersiniz, sizce alınır mı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-07-27 123547.png
    101,1 KB · Görüntüleme: 64
Dip fiyatlar, buradan düşse düşse taş çatlasın 100 lira daha düşer. Seriyi de seviyorsanız zaten direkt alın.

Daha önce Harry Potter filmleri izleyip sevdiysen alabilirsin. Türkçe dil desteği olmaması moral bozsa da ben bir yerden sonra bıkmıştım. Çünkü Harry Potter evrenini bilmiyordum. Belki Türkçe dil desteği olsaydı bitirmeye çalışabilirdim. God of War, Cyberpunk 2077 veya Uncharted oyunlarına da bir bak derim.

Yazdıgınız oyunları zaten oynadım. Oyuna Türkçe yama da kuruluyor internette var neden Türkçe yama kurmadınız acaba.

Yazdıgınız oyunları zaten oynadım. Oyuna Türkçe yama da kuruluyor internette var neden Türkçe yama kurmadınız acaba.

Yeni sistem aldım. Yamalarla ilgili biraz çekingen davranıyorum, güven sorunum var. Ücretli olanlar içinse cüzdanım boş Bu arada oyunda büyük optimizasyon sıkıntısı var.

Bence alınmaz aynı fiyata çok daha iyi oyunlar var. GoW oynamadiysan al, Cyberpunk oynamadiysan al, Witcher 3 oynamadıysanız al, Detroit Become Human+the Wolf Among Us oynamadıysanız alın bana göre ortalama bir oyun tek özelliği hogwarsta geçmesi.

Yazdığınız tüm oyunlari oynadım zaten. Steam paylaşımlı hesaplardan denemeyi düşünüyorum aslında 50 TL'ye gördüm bilginiz var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…