aslanberg Picopat Katılım 23 Mart 2025 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #11 Mai_Sakurajima dedi: Kırmızı logolu forumda paylaşılan yamalar güvenilir hocam. Online oynamadıkça sorunsuz oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Yama siteleri hakkında pek bir bilgim yok. Kırmızı logolu site nedir acaba? morpetek dedi: Yazdığınız tüm oyunlari oynadım zaten. Steam paylaşımlı hesaplardan denemeyi düşünüyorum aslında 50 TL'ye gördüm bilginiz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bence hiç gerek yok. Game Pass kütüphanesine bakabilirsin sana cazip gelen birkaç oyun varsa al. CoD olsun, AC serisi olsun.
Mai_Sakurajima dedi: Kırmızı logolu forumda paylaşılan yamalar güvenilir hocam. Online oynamadıkça sorunsuz oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Yama siteleri hakkında pek bir bilgim yok. Kırmızı logolu site nedir acaba? morpetek dedi: Yazdığınız tüm oyunlari oynadım zaten. Steam paylaşımlı hesaplardan denemeyi düşünüyorum aslında 50 TL'ye gördüm bilginiz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bence hiç gerek yok. Game Pass kütüphanesine bakabilirsin sana cazip gelen birkaç oyun varsa al. CoD olsun, AC serisi olsun.
Herolynx53 Centipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 987 Çözümler 3 Yer Bayou La Batre, Alabama Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #12 PS kullanıcısıyım. Türkçe olmadığı için sildim. PC'de yama kurup oynanabilir. Güzel oyun bence.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #13 500 TL'ye değer, alınabilir. Uzun süre rahatlıkla oynanabilecek oyun.
BlackClaw Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 256 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #14 Bu oyunu satın aldım ancak Cyberpunk'tan sonra oynadığım için mi bilmiyorum ancak aşırı sıkıcı geldi ve 3-4 saatlik oynama sürecinden sonra sildim. Chill oyunları seviyorsan eğer alınabilir, grafikleri falan etkileyici.
Bu oyunu satın aldım ancak Cyberpunk'tan sonra oynadığım için mi bilmiyorum ancak aşırı sıkıcı geldi ve 3-4 saatlik oynama sürecinden sonra sildim. Chill oyunları seviyorsan eğer alınabilir, grafikleri falan etkileyici.
Alf0nz0 Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.033 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #15 morpetek dedi: Harry Potter serisine bayılıyorum bu oyunu da çok denemek istiyorum. Epic Games'te 500 liraya kadar düşmüş; ne dersiniz, sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır ama Harry Potter gibi hikayesi iyi Harry Potter karakterlerini görmeyi beklemeyin kötü ama aksiyon tarafı çok iyi parayı hak ediyor.
morpetek dedi: Harry Potter serisine bayılıyorum bu oyunu da çok denemek istiyorum. Epic Games'te 500 liraya kadar düşmüş; ne dersiniz, sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır ama Harry Potter gibi hikayesi iyi Harry Potter karakterlerini görmeyi beklemeyin kötü ama aksiyon tarafı çok iyi parayı hak ediyor.