madara3525 Femtopat Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:45 #11 Gereksiz Eleman dedi: Seçkin almak daha mantıklı hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam
K khanzz Picopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 196 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:47 #12 madara3525 dedi: Oyunlar indirime girmişken soru soracaktım: Steam'de şu an indirim var ya, CS2 Seçkin yerine Hogwarts Legacy alınır mı, değer mi? Arasında kaldjm 16 dolar seçkine versem karşılgıını alırmıyım diyede Genişletmek için tıkla... 5600 saatimi CS'ye vermiş biri olarak söylüyorum. Şu an Cheater-Strike bataklığına düşmeyin. 2-3 ay sonra ne olur bilemem ama şu an CS oynamayın. Haftalık droplardan kazanacağınız 2-3 USD akıl sağlığınızdan daha değerli değil.
madara3525 dedi: Oyunlar indirime girmişken soru soracaktım: Steam'de şu an indirim var ya, CS2 Seçkin yerine Hogwarts Legacy alınır mı, değer mi? Arasında kaldjm 16 dolar seçkine versem karşılgıını alırmıyım diyede Genişletmek için tıkla... 5600 saatimi CS'ye vermiş biri olarak söylüyorum. Şu an Cheater-Strike bataklığına düşmeyin. 2-3 ay sonra ne olur bilemem ama şu an CS oynamayın. Haftalık droplardan kazanacağınız 2-3 USD akıl sağlığınızdan daha değerli değil.