Merhaba, Hogwarts Legacy oynuyorum. Tüm ayarlar ultra ve RT açıkken FPS 30-40 civarı oluyor. DLSS ile 150'lere çıktı, gecikme var gibi hissediyorum, ayarları nasıl kullanmalıyım?
Quality yerine Balanced ayarına alabilirsin. Low Latency Mode için de sadece ON yani Boost olmadan yapabilirsin. Windowed Fullscreen değil de sadece Fullscreen yapın. Bir de böyle deneyin hocam.
The Python III series features a triple-fan cooling system specifically designed for optimal performance within the SFF. This ensures your graphics card remains cool and delivers peak performance even during demanding tasks. Powered by NVIDIA Blackwell, GeForce RTX™ 50 Series GPUs bring...
Merhaba, Hogwarts Legacy oynuyorum. Tüm ayarlar Ultra ve RT açıkken FPS 30-40 civarı oluyor. DLSS ile 150'lere çıktı, gecikme var gibi hissediyorum, ayarları nasıl kullanmalıyım?
Hocam ben 2K çözünürlükte oynuyorum, oyun bazı yerlerde 24-25 GB RAM tüketiyor. FHD'de ne kadar tüketiyor bilmiyorum. MSI Afterburner'dan bakabilirsiniz. Fakat RAM'i 32 GB'a yükseltmek ufak tefek takılmaları çözebilir.
Hocam ben 2K çözünürlükte oynuyorum, oyun bazı yerlerde 24-25 GB RAM tüketiyor. FHD'de ne kadar tüketiyor bilmiyorum. MSI Afterburner'dan bakabilirsiniz. Fakat RAM'i 32 GB'a yükseltmek ufak tefek takılmaları çözebilir.