Hogwarts Legacy Dying Light 2 ve Alan Wake 2 alınır mı?

Emre333333

Hectopat
Epic Games'te hogeards legacy 330 TL.
Dying Light 2 Reloaded Edition 434 TL.
Alan Wake 2 456 TL.
Herhangi biri alınır mı? Aslında hiçbir oyuna bu kadar para vermedim vermek de istemiyorum ama oynamakta istiyorum bilemedim. Bir de korku tarzı veya gerilimli oyunları pek oynayamıyorum ama Alan Wake 2 oynanır mi? The Evil Within oynamaya çalışmıştım çok sarmayinca birakmistim.

PC kaldırıyora Alan Wake 2 al ama PC'ye güvenmiyorsan DL2 al. Basit mantık ve Alan Wake ağır bir oyun her bilgisayara uygun değil.

DL2 iyi oyun. Kosup parkur yapmasi aşırı zevkli oneririm.

DL 2 satın alabilirsin ben oynamıştım baya sarmıştı bende hogwarts legacy almayı planlıyorum.

Hogwarts legacy oynuyorum bu aralar Türkçe yamayla aşırı keyifli oluyor.

Hogwarts Legacy oynuyorum bu aralar Türkçe yamayla aşırı keyifli oluyor.

DL 2 satın alabilirsin ben oynamıştım bayağı sarmıştı bende Hogwarts Legacy almayı planlıyorum.

PC kaldırıyora Alan Wake 2 al ama PC'ye güvenmiyorsan DL2 al. Basit mantık ve Alan Wake ağır bir oyun her bilgisayara uygun değil.

DL2 iyi oyun. Kosup parkur yapmasi aşırı zevkli oneririm.

Peki bir oyuna 400 TL normal mi? Bana nedense çok fazla geliyorda dnsn. (laptop 4060'li Alan Wake 2 de sıkıntı çıkarmaz herhalde)

Peki bir oyuna 400 TL normal mi? Bana nedense çok fazla geliyorda dnsn. (laptop 4060'li Alan Wake 2 de sıkıntı çıkarmaz herhalde)

Artık maalesef normal oyunlar çok pahalı oldu ucuza kaliteli oyun bulmak yalan oldu.

Hepsini aldım. Doom Eternal da düsünebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…