Merhaba, oyun HDD kurulu elimde 0 açılmamış bir PSU var. Onu satıp 1 TB SSD alacağım. SSD'ye aktaracağım öyle lakin oyunda FPS düşmesi, droplar, ve eşya, çevre vs bazen geç yükleniyor sistemime uygun önereceğiniz grafik ayarları vs var mıdır? Ne yapmam lazım?
Oyun sıkıntılı şahsen oyun SSD'ye kurulu 3080 Ti ile oynuyorum ben bile ara verdim biraz düzelmesi için şahsen kendi sistemine göre deneyerek ayarları bulman daha iyi olur.
Ben GTX 1650 ile yüksek ayarlar min 60, ort 70 FPS sürdürüyorum oyunu, HDD de kurulu olduğu için kaplama veya mekan yüklemelerinde bazen sorunlar yaşanıyor fakat FPS düşmesi aşırı nadir yaşıyorum.
Oyun sıkıntılı şahsen oyun SSD'ye kurulu 3080 Ti ile oynuyorum ben bile ara verdim biraz düzelmesi için şahsen kendi sistemine göre deneyerek ayarları bulman daha iyi olur.
Ben GTX 1650 ile yüksek ayarlarmin 60, ort 70 FPS sürdürüyorum oyunu, HDD de kurulu olduğu için kaplama veya mekan yüklemelerinde bazen sorunlar yaşanıyor fakat FPS düşmesi aşırı nadir yaşıyorum.
Ben GTX 1650 ile yüksek ayarlar min 60, ort 70 FPS sürdürüyorum oyunu, HDD de kurulu olduğu için kaplama veya mekan yüklemelerinde bazen sorunlar yaşanıyor fakat FPS düşmesi aşırı nadir yaşıyorum.