Hogwarts Legacy i5-10200H ve GTX1650 Ti sistemde 60 FPS verebilir mi?

• Konuyu başlatan Agen
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 825

Agen

Decapat
Daha fazla  
İşlemci: Intel i5-10200H 2.4GHz > 4.1GHz
Ekran Kartı: GeForce GTX1650 Ti 4 GB GDDR6
RAM: 16 GB DDR4 2933MHz
SSD: Intel 670P M.2 PCIe 3.0 X4 (okuma 3000 MB/s - yazma 1600 MB/s)

Oyunu ön satıştan almak istiyorum ancak sistemimin düzgün oynatıp oynatmayacağı bayağı kafamı karıştırıyor Spider-Man Remastered ve God of War gibi oyunları kasmadan düzgün grafiklerle gayet akıcı oynadım. Sizce Hogwarts Legacy'i 45-60 FPS oynayabilir miyim FSR desteği olacakmış sanırım kalite modunda ya da otomatik modunda çok kasma yaşarsam da performans modunda çalıştırmayı düşünüyorum.

Oynarsın bence çatışmalarda düşebilir ama adamlar çatışmalarda görsel şölen yaratmışlar bence rahat rahat oynarsın.

İşlemci: Intel i5-10200H 2.4GHz > 4.1GHz
Ekran Kartı: GeForce GTX1650 Ti 4 GB GDDR6
RAM: 16 GB DDR4 2933MHz
SSD: Intel 670P M.2 PCI-e 3.0 X4 (okuma 3000 MB/s - yazma 1600 MB/s)

Oyunu ön satıştan almak istiyorum ancak sistemimin düzgün oynatıp oynatmayacağı bayağı kafamı karıştırıyor Spider-Man Remastered ve God of War gibi oyunları kasmadan düzgün grafiklerle gayet akıcı oynadım. Sizce Hogwarts Legacy'i 45-60 FPS oynayabilir miyim FSR desteği olacakmış sanırım kalite modunda ya da otomatik modunda çok kasma yaşarsam da performans modunda çalıştırmayı düşünüyorum.

8 GB ekran kartı belleği minimum isteniyor. Oyun içindeyken 4 GB'lik bir ekran kartıyla çok fazla swap gerçekleşeceği için bol bol dropta yiyeceksiniz. En düşük ayarlarda 30 FPS'i bile görememeniz muhtemel. Oyun çıktıktan sonra yapılan optimizasyon iyileştirmelerine göre değişir bu durum. Kaplama kalitesi aşırı iyi olan bir oyunda net olarak şu FPS değerlerini alırsınız demek şu an için maalesef zor ama dediğim gibi çok fazla grafik belleğine ihtiyaç duyacağı için beklentinizi yüksek tutmamanızı öneririm. Bir de genelde minimum sistem özellikleri en düşük ayarlarda 1080p için 30 FPS alabilecek şekilde gösteriliyor (bu oyunda 1080p 60 fps için verilmiş). Buna bağlarsak pek iç açıcı durum görünmüyor.

8 GB ekran kartı belleği minimum isteniyor. Oyun içindeyken 4 GB'lik bir ekran kartıyla çok fazla swap gerçekleşeceği için bol bol dropta yiyeceksiniz. En düşük ayarlarda 30 FPS'i bile görememeniz muhtemel. Oyun çıktıktan sonra yapılan optimizasyon iyileştirmelerine göre değişir bu durum. Kaplama kalitesi aşırı iyi olan bir oyunda net olarak şu FPS değerlerini alırsınız demek şu an için maalesef zor ama dediğim gibi çok fazla grafik belleğine ihtiyaç duyacağı için beklentinizi yüksek tutmamanızı öneririm. Bir de genelde minimum sistem özellikleri en düşük ayarlarda 1080p için 30 FPS alabilecek şekilde gösteriliyor (bu oyunda 1080p 60 fps için verilmiş). Buna bağlarsak pek iç açıcı durum görünmüyor.
minimum için 4gb diye biliyorum az önce baktım önerilen ise 8 idi

Minimum için 4 GB diye biliyorum az önce baktım önerilen ise 8 idi

Ekteki ekran kartları minimum olarak belirtilen ve ikisi de 8 GB. 1080p 60 FPS için altta notta düşülmüş. Upscale performans belirlenmiş. Buna rağmen 60 FPS vermeye çalışan bir minimum sistem gereksinimi var. Upscale performans yapıldığında ekran kartı belleğinde azalma oluyor buna rağmen 8 GB'lik bir ekran kartı isteniliyor.

1673433059331.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı