Hogwarts Legacy için 32 GB RAM alınır mı?

İşletim sistemi
Windows 11

417643

Decapat
Arkadaşlar Hogwarts Legacy en sevdigim oyun ama Ultra ile high arasinda çok fark var mı? Ultrada 16 GB RAM yetersiz kalıyor, bilgisayarımı yeni aldığım icin param yok maalesef. Sizce RAM aldıktan sonra mı oynayayım? Ultrada FPS yüksek ama takılma oluyor, 90FPS genelde, High'da ise 100 90 arası yine ama takılma yok hiç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Hogwarts Legacy en sevdigim oyun ama Ultra ile high arasinda çok fark var mı? Ultrada 16 GB RAM yetersiz kalıyor, bilgisayarımı yeni aldığım icin param yok maalesef. Sizce RAM aldıktan sonra mı oynayayım? Ultrada FPS yüksek ama takılma oluyor, 90FPS genelde, High'da ise 100 90 arası yine ama takılma yok hiç.
High'da oyna. Ama ileride 32 ram çok iyi olacak. Bütçen varsa 16gb eklemesi yapabilirsin.. Slot var mı boşta? Şuan bütçen yoksa takma kafana. Yüksek ayarlarda oyna bitir.

Diğer arkadaşların da dediği gibi, bütçe yok ise High'da oynaman en iyisi. Ultrada çok büyük fark olduğunu düşünmüyorum, ben de high'da oynuyorum gayet güzel oluyor :)

Bütçen olduğunda 32'ye geçersin.

ben geçen 2.5 sene önce 32 ye geçtim, dual channel 32gb ile bilgisayarın baya rahatlar. Sadece hogwarts olarak düşünme ileriye yatırım olarak da güzel bir karar 32gb dual channel ram.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu tarz videolar izleyerek anlayabilirsiniz.

Ben şu anda 24 GB RAM kullanıyorum. 3A oyunların çoğu artık 16 GB RAM'den fazla kullanıyor. Tabi arkada Discord, Spotify ve tarayıcı açık olduğu için de fazladan kullanıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı