Aspius Vorax Centipat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #1 Hogwarts Legacy için Türkçe yama var mı virüssüz, güvenilir? Arthur Morgan PPL'i abinin attığı yama virüslü demişler en sonlara doğru o yüzden pek güvenemedim. Güvenilir bir yama önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2023
Hogwarts Legacy için Türkçe yama var mı virüssüz, güvenilir? Arthur Morgan PPL'i abinin attığı yama virüslü demişler en sonlara doğru o yüzden pek güvenemedim. Güvenilir bir yama önerir misiniz?
K kayraz Centipat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 677 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #2 Ben makineçeviriden indirmiştim, şu anlık virüs gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum, ama kesin değildir.
Ben makineçeviriden indirmiştim, şu anlık virüs gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum, ama kesin değildir.
Aspius Vorax Centipat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #3 teşekkür ederim , makine çeviriye nereden ulaşabilirim?
K kayraz Centipat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 677 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #4 discordgg/makine-ceviri