salazars Centipat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #1 Empress açıklama yaptı, son testler yapılıyormuş. Oyun kaç güne kırılır? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Empress açıklama yaptı, son testler yapılıyormuş. Oyun kaç güne kırılır? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
dorukturco Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 635 Çözümler 1 Yer Toronto 15 Şubat 2023 #2 2, 3 hafta.
Ali İhsan İnce Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 1.408 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Pulse Radeon RX 5700 XT, AMD Ryzen 5 2600, Adata XPGSX8200 Pro 512 GB, Corsair Vengeance 2x8 GB 3200 MHz Msi A520M-A PRO Razer Blackshark V2 X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Şubat 2023 #3 dorukturco dedi: 2, 3 hafta. Genişletmek için tıkla... Bu pazartesi kırılır
Alraix Megapat Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 959 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #4 dorukturco dedi: 2, 3 hafta. Genişletmek için tıkla... Pazartesiye hazır hale gelir düşer gibi geliyor. Empress taraflı 10 gün içinde kırılma sözü verilmişti ve 8 gün oldu oyun çıkalı. (Erken erişim dahil).
dorukturco dedi: 2, 3 hafta. Genişletmek için tıkla... Pazartesiye hazır hale gelir düşer gibi geliyor. Empress taraflı 10 gün içinde kırılma sözü verilmişti ve 8 gün oldu oyun çıkalı. (Erken erişim dahil).
Berkant29 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 4 15 Şubat 2023 #5 Kırıldığı an Torrent gibi sitelere hemen geliyor mu?
AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.721 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #6 Berkant29 dedi: Kırıldığı an Torrent gibi sitelere hemen geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Kırdığında adam kendi sitesine atar zaten ya da reddit'de paylaşır
Berkant29 dedi: Kırıldığı an Torrent gibi sitelere hemen geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Kırdığında adam kendi sitesine atar zaten ya da reddit'de paylaşır
Castiel Winchester Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 636 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #7 Sonunda beni mutlu eden bir haber. Verdikleri sözün arkasında dururlar diye düşünüyorum.
serdarrrrrr Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 4 17 Şubat 2023 #8 Telegramdan denuva koruması olmuyan oyun dosyalarını bile paylaştı ben indirdim şuanda crack dosyalarıni hazırlıyor
Telegramdan denuva koruması olmuyan oyun dosyalarını bile paylaştı ben indirdim şuanda crack dosyalarıni hazırlıyor
CyK Kilopat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 116 17 Şubat 2023 #9 serdarrrrrr dedi: Telegram'dan Denuva koruması olmayan oyun dosyalarını bile paylaştı ben indirdim şu anda crack dosyalarıni hazırlıyor. Genişletmek için tıkla... Bende indirdim senin gibi crack dosyalarını bekliyorum tahmini ne zaman gelir acaba bir bilgi var mı?
serdarrrrrr dedi: Telegram'dan Denuva koruması olmayan oyun dosyalarını bile paylaştı ben indirdim şu anda crack dosyalarıni hazırlıyor. Genişletmek için tıkla... Bende indirdim senin gibi crack dosyalarını bekliyorum tahmini ne zaman gelir acaba bir bilgi var mı?
K koslowin Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 131 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #10 CyK dedi: Bende indirdim senin gibi crack dosyalarını bekliyorum tahmini ne zaman gelir acaba bir bilgi var mı? Genişletmek için tıkla... Pazartesi gelir diyorlar.
CyK dedi: Bende indirdim senin gibi crack dosyalarını bekliyorum tahmini ne zaman gelir acaba bir bilgi var mı? Genişletmek için tıkla... Pazartesi gelir diyorlar.