Hogwarts Legacy kırıldı olarak görünüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kıran kişi adamlara büyük kin gütmüş herhalde bu ne acelecilik.

Empress en başından kinliydi bunlara, 2 gün önce Reddit hesabını banlattı Warner Bros şimdi iyice çıldırdı. Telegram'da da ortlıağı yıkmakla meşgul saatlerdir.

İyi yanından bakarsak bugüne yarına crack yayınlanacak ve büyük ihtimalle performansı da orijinalinden iyi olacak Devuno'dan arınacağı için.

EMPRESS grup mu yoksa tek bir kişi mi var ?

Hayır, değil. 1.200TL Türkiye kurlarına göre olması gereken fiyatlandırmadır. Çünkü tam oyun fiyatı 60 dolardır ve 60 dolar 1.200TL eder. 1.200TL olması gereken bir oyunu 699TL'ye alabiliyorsan öpüp başına koyman gerekiyor ama ben bunu Türk vatandaşına anlatamıyorum maalesef.

Aldığın her ama her üründe olması gereken fiyattan fazlasını ödüyorsun, çünkü vergisi var. Ama oyunlarda olması gerekenin çok daha azı istenmesine rağmen fazla diyorsunuz. 60 dolarlık ürünü 37 dolara alıyorsunuz ama pahalı diyorsunuz. Bence sorun kendi paranızın olmaması, ben çalışıyorum ve çalıştığım için bu oyunları çok rahat satın alabiliyorum, çalışmadan babanın verdiği okul paralarıyla bunları almak zaten zordur ama bu yine o oyunları pahalı yapmaz.

Beni yanlış anlama baba parası yerine kalk çalış deyip seni aşağılamaya falan çalışmıyorum hepimiz böyle büyüdük ama bu oyunlara pahalı denmesinin sebebi bence bu. 699TL için konuşuyorum pahalı falan değil üzgünüm yani. Aldığım her ürün olması gereken fiyattan çok daha pahalıyken olması gereken fiyatın yarısı kadar ucuz olan oyunlara laf söylemek bana doğru gelmiyor. Ne zaman anlayacaksınız Steam kuru güncel kura çektiği zaman mı, tüm oyunlar 1.500TL olduğu zaman mı?

Burada korsan kullanan kimseye kızmıyorum, orijinal alanları enayi yerine koyanlar hariç. Ama kendi paranızı kazanmıyorsanız fiyatlar hakkında yorum yapmayın bence. Çünkü bir öğrenci için her şey her zaman pahalı gelir zaten.

Hogwarts Legacy Crack dosyasının bugün paylaşılması bekleniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlla yeni çıkan oyunları korsan oynamak istemeyen gitsin 2 yıl beklesin %80 indirime girince alsın oyunu. (Korsan oynamıyorum ama korsan karşıtı da değilim)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…