Hogwarts Legacy mi Atomic Hearts mı?

Oyun tarzınıza bağlı. Şuan ikisini de indirdim biraz biraz oynadım. Optimizasyon olarak ikisinde de sorun yok şuanlık. 3070 Ti sistemimle DLSS açık Ultra grafiklerde 2K ortalama 120-130 FPS arasında oynayabiliyorum. Atomic Heartta zor ayarlarda aksiyona ek gerilimde oluyor. Her iki oyunun grafikleri de epey güzel. Hogwarts da makine olarak Türkçe yama mevcut. İkisi de farklı oyun tarzları olduğu için net bişey diyemem ama benim tercihim Hogwarts Legacy olurdu.

İkisinden sizce hangisi tercih edilir? Atomic Hearts'ın Game Pass'de olduğunu biliyorum, onu göz önünde bulundurmayın.

Hocam atomic heartsdaki robotları gördünüz mü benim oyum ondan yana.
Ciddi olursak Hogwarts Legacy'i ben şahsen yapılan incelemelerden sonra sevmedim ama oynayıp göreceğim belki daha güzelleşir.

İki oyuna da korsan olarak ulaşabilirsin. Atomic Heart gerçi kırılmadı daha dev sürümü sızdırıldı ve tam sürüm ile aralarında bazı farklar var ama eğer para verip almayı düşünüyorsan Atomic Heart her açıdan çok daha iyi bir oyun. Hem ucuz ve hem de çok daha iyi bir optimizasyona sahip. Harry Potter meraklısı değilsen Hogwarts'a bu parayı verip memnun kalman imkansız.

Game pass’i hesaba katmazsak hogwarts. Fakat eğer HP hayranı değilseniz o parayı vermeyin. Atomic heart’de fiyatını haketmiyor. Fakat game pass’den tabii ki oynanır. İki oyunda ortalama.

Ayrıca eklemem lazım; Hogwarts Legacy oynunda 2K ultra ayarlarda iken bellek kullanımı 16 GB yi geçiyor. Onu da dikkate alın. Genelde çoğu oyuncunun sisteminde 16GB mevcut olduğu için yetmeyebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı