d4irea Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 325 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #1 Hogwarts legacyde profosor galickin 2. odevi icin nasıl buyuk bitki masasi yapilir? Ben sadece kucuk yapabiliyorum.
Hogwarts legacyde profosor galickin 2. odevi icin nasıl buyuk bitki masasi yapilir? Ben sadece kucuk yapabiliyorum.
Jossephh Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 294 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #2 d4irea dedi: Hogwarts legacyde profosor galickin 2. odevi icin nasıl buyuk bitki masasi yapilir? Ben sadece kucuk yapabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Hogsmeade'den nasıl yapıldığını gösteren şeyi alman lazım. Tomes and Scrolls'de satılıyordu galiba.
d4irea dedi: Hogwarts legacyde profosor galickin 2. odevi icin nasıl buyuk bitki masasi yapilir? Ben sadece kucuk yapabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Hogsmeade'den nasıl yapıldığını gösteren şeyi alman lazım. Tomes and Scrolls'de satılıyordu galiba.
d4irea Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 325 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #3 Jossephh dedi: Hogsmeade'den nasıl yapıldığını gösteren şeyi alman lazım. Tomes and Scrolls'de satılıyordu galiba. Genişletmek için tıkla... Eyvallah
Jossephh dedi: Hogsmeade'den nasıl yapıldığını gösteren şeyi alman lazım. Tomes and Scrolls'de satılıyordu galiba. Genişletmek için tıkla... Eyvallah