gojosalvo Femtopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #1 Oyunu almayı planlıyorum ancak 2400TL gibi bir fiyat biraz pahalı tahmini olarak ne zaman indirime girer?
Oyunu almayı planlıyorum ancak 2400TL gibi bir fiyat biraz pahalı tahmini olarak ne zaman indirime girer?
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.026 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #2 gojosalvo dedi: Oyunu almayı planlıyorum ancak 2400TL gibi bir fiyat biraz pahalı tahmini olarak ne zaman indirime girer? Genişletmek için tıkla... Yılbaşı indirimlerinde girer büyük ihtimal oyun. Bu arada oyun alıp bitirmiş biri olarak oyun çok hoş ama büyü sayısı az ve açık dünya tekrara giriyor gibi geldi bana.
gojosalvo dedi: Oyunu almayı planlıyorum ancak 2400TL gibi bir fiyat biraz pahalı tahmini olarak ne zaman indirime girer? Genişletmek için tıkla... Yılbaşı indirimlerinde girer büyük ihtimal oyun. Bu arada oyun alıp bitirmiş biri olarak oyun çok hoş ama büyü sayısı az ve açık dünya tekrara giriyor gibi geldi bana.
MudaeBot Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 594 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #3 gojosalvo dedi: Oyunu almayı planlıyorum ancak 2400TL gibi bir fiyat biraz pahalı tahmini olarak ne zaman indirime girer? Genişletmek için tıkla... Hangi Platform'da hocam Epic Games'te 400 kusur civarına kadar düşmüştü.
gojosalvo dedi: Oyunu almayı planlıyorum ancak 2400TL gibi bir fiyat biraz pahalı tahmini olarak ne zaman indirime girer? Genişletmek için tıkla... Hangi Platform'da hocam Epic Games'te 400 kusur civarına kadar düşmüştü.
Y Yacine Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #4 gojosalvo dedi: Oyunu almayı planlıyorum ancak 2400TL gibi bir fiyat biraz pahalı tahmini olarak ne zaman indirime girer? Genişletmek için tıkla... Yılbaşı indirimlerinde girebilir. Ve kolay kolay oyun oynarken sıkılmam diyorsanız kesinlikle almalısınız. Ben 3 4 hafta önce 750TL civarına almıştım.
gojosalvo dedi: Oyunu almayı planlıyorum ancak 2400TL gibi bir fiyat biraz pahalı tahmini olarak ne zaman indirime girer? Genişletmek için tıkla... Yılbaşı indirimlerinde girebilir. Ve kolay kolay oyun oynarken sıkılmam diyorsanız kesinlikle almalısınız. Ben 3 4 hafta önce 750TL civarına almıştım.
C cowboyy_10 Femtopat Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #5 Sonbahar ya da kış indirimlerine indirime girer diye düşünüyorum.
gojosalvo Femtopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #6 MudaeBot dedi: Hangi Platform'da hocam Epic Games'te 400 kusur civarına kadar düşmüştü. Genişletmek için tıkla... Platform fark etmez. Şu an hala 2400 ancak biraz pahalı geliyor 2400 vermek.
MudaeBot dedi: Hangi Platform'da hocam Epic Games'te 400 kusur civarına kadar düşmüştü. Genişletmek için tıkla... Platform fark etmez. Şu an hala 2400 ancak biraz pahalı geliyor 2400 vermek.
6 641429 Decipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 3.386 Çözümler 7 17 Kasım 2024 #7 Daha yeni girmişti yılbaşında da girebilir.
MudaeBot Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 594 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #8 gojosalvo dedi: Platform fark etmez. Şu an hala 2400 ancak biraz pahalı geliyor 2400 vermek. Genişletmek için tıkla... Epic'te şu an yaklaşık 2100 civarında kısa süre önce dediğim fiyata görmüştüm tekrardan o fiyatlara düşeceğini tahmin ediyorum. Oyun indirime girdi Epic Games'te hocam hayırlı olsun. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2024
gojosalvo dedi: Platform fark etmez. Şu an hala 2400 ancak biraz pahalı geliyor 2400 vermek. Genişletmek için tıkla... Epic'te şu an yaklaşık 2100 civarında kısa süre önce dediğim fiyata görmüştüm tekrardan o fiyatlara düşeceğini tahmin ediyorum. Oyun indirime girdi Epic Games'te hocam hayırlı olsun.
gojosalvo Femtopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #9 MudaeBot dedi: Epic'te şu an yaklaşık 2100 civarında kısa süre önce dediğim fiyata görmüştüm tekrardan o fiyatlara düşeceğini tahmin ediyorum. Oyun indirime girdi Epic Games'te hocam hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Anında aldım teşekkürler.
MudaeBot dedi: Epic'te şu an yaklaşık 2100 civarında kısa süre önce dediğim fiyata görmüştüm tekrardan o fiyatlara düşeceğini tahmin ediyorum. Oyun indirime girdi Epic Games'te hocam hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Anında aldım teşekkürler.