Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 58 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 7 Şubat 2023 #11 Ön yükleme seçeneği açılır, Steam'de durum hep böyle.
Whiski Kilopat Katılım 17 Kasım 2018 Mesajlar 40 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Java Developer, Designer 7 Şubat 2023 #12 Ön yükleme yaptımda 10 şubatta oynayabilirsiniz diyor. Deluxe Edition almıştım sözde neden açılmadı ki?
Ön yükleme yaptımda 10 şubatta oynayabilirsiniz diyor. Deluxe Edition almıştım sözde neden açılmadı ki?
W Westronxxd Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 409 Çözümler 2 7 Şubat 2023 #13 Whiski dedi: Ön yükleme yaptımda 10 şubatta oynayabilirsiniz diyor. Deluxe Edition almıştım sözde neden açılmadı ki? Genişletmek için tıkla... Akşam 9 da açılacak çünkü Deluxe için oyun.
Whiski dedi: Ön yükleme yaptımda 10 şubatta oynayabilirsiniz diyor. Deluxe Edition almıştım sözde neden açılmadı ki? Genişletmek için tıkla... Akşam 9 da açılacak çünkü Deluxe için oyun.
Whiski Kilopat Katılım 17 Kasım 2018 Mesajlar 40 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Java Developer, Designer 7 Şubat 2023 #14 Westronxxd dedi: Akşam 9 da açılacak çünkü Deluxe için oyun. Genişletmek için tıkla... Saçmalık konsol oyuncuları oynamaya başladı bile 72 saat erken erişim diyor e bunun 21 saati açılmasını beklemekle geçiyor.
Westronxxd dedi: Akşam 9 da açılacak çünkü Deluxe için oyun. Genişletmek için tıkla... Saçmalık konsol oyuncuları oynamaya başladı bile 72 saat erken erişim diyor e bunun 21 saati açılmasını beklemekle geçiyor.
W Westronxxd Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 409 Çözümler 2 7 Şubat 2023 #15 Whiski dedi: Saçmalık konsol oyuncuları oynamaya başladı bile 72 saat erken erişim diyor e bunun 21 saati açılmasını beklemekle geçiyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle hocam ben de bugün açılmasını bekliyordum fakat akşam 9 daymış.
Whiski dedi: Saçmalık konsol oyuncuları oynamaya başladı bile 72 saat erken erişim diyor e bunun 21 saati açılmasını beklemekle geçiyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle hocam ben de bugün açılmasını bekliyordum fakat akşam 9 daymış.