Kadirkaa Centipat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar, PS'den RDR2'yi kol ile sadece Bluetooth'u bağlayarak oynayabiliyorum. Oynayabiliyorum ama Hogwarts Legacy olmuyor. Nasıl yapabilirim?
Arkadaşlar, PS'den RDR2'yi kol ile sadece Bluetooth'u bağlayarak oynayabiliyorum. Oynayabiliyorum ama Hogwarts Legacy olmuyor. Nasıl yapabilirim?
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.383 Çözümler 32 11 Ağustos 2023 #2 DS4 ile bağlayabilirsin. Artı 0 Eksi
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 11 Ağustos 2023 #3 DS4Windows - Tool to Use PS4/PS5 Controller on Windows PC DS4Windows is a gamepad input mapper and virtual emulator designed to connect, use and customize your PS4/PS5 Controller on Windows 10/11 PC. ds4-windows.com Releases · Ryochan7/DS4Windows Like those other ds4tools, but sexier. Contribute to Ryochan7/DS4Windows development by creating an account on GitHub. github.com Artı 0 Eksi
DS4Windows - Tool to Use PS4/PS5 Controller on Windows PC DS4Windows is a gamepad input mapper and virtual emulator designed to connect, use and customize your PS4/PS5 Controller on Windows 10/11 PC. ds4-windows.com Releases · Ryochan7/DS4Windows Like those other ds4tools, but sexier. Contribute to Ryochan7/DS4Windows development by creating an account on GitHub. github.com
KS KS Kadirkaa Centipat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #4 Aras the Great dedi: DS4 ile bağlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Biraz karışık geldi kısaca nasıl bağlayacağımı söyler misiniz Artı 0 Eksi
Aras the Great dedi: DS4 ile bağlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Biraz karışık geldi kısaca nasıl bağlayacağımı söyler misiniz
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 11 Ağustos 2023 #5 Kadirkaa dedi: Biraz karışık geldi kısaca nasıl bağlayacağımı söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Linklerini attığım programı kurun kol kendini X360 olarak tanıtır istediğiniz oyunları oynarsınız. Artı 0 Eksi
Kadirkaa dedi: Biraz karışık geldi kısaca nasıl bağlayacağımı söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Linklerini attığım programı kurun kol kendini X360 olarak tanıtır istediğiniz oyunları oynarsınız.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.383 Çözümler 32 11 Ağustos 2023 #6 Kadirkaa dedi: Biraz karışık geldi kısaca nasıl bağlayacağımı söyler misiniz Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Kadirkaa dedi: Biraz karışık geldi kısaca nasıl bağlayacağımı söyler misiniz Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 11 Ağustos 2023 #7 Aras the Great dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videodaki arkadaş DroidCam denen programı indirtiyor video yanlış hazırlanmış. Artı 0 Eksi
Aras the Great dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videodaki arkadaş DroidCam denen programı indirtiyor video yanlış hazırlanmış.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.383 Çözümler 32 11 Ağustos 2023 #8 260112 dedi: Videodaki arkadaş DroidCam denen programı indirtiyor video yanlış hazırlanmış. Genişletmek için tıkla... Video başlığında DS4 görünce atdım sonuç olarak arkadaşın istediği şeyi yapıyor farklı birşey yok. Artı 0 Eksi
260112 dedi: Videodaki arkadaş DroidCam denen programı indirtiyor video yanlış hazırlanmış. Genişletmek için tıkla... Video başlığında DS4 görünce atdım sonuç olarak arkadaşın istediği şeyi yapıyor farklı birşey yok.
KS KS Kadirkaa Centipat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #9 Aras the Great dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 260112 dedi: Videodaki arkadaş DroidCam denen programı indirtiyor video yanlış hazırlanmış. Genişletmek için tıkla... Xbox diye tanıdığı için tuşları ayarlayamiyorum mesela xboxtaki x yerine ps4deki kareyi koymam lazım Nasıl yapabilirim Artı 0 Eksi
Aras the Great dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 260112 dedi: Videodaki arkadaş DroidCam denen programı indirtiyor video yanlış hazırlanmış. Genişletmek için tıkla... Xbox diye tanıdığı için tuşları ayarlayamiyorum mesela xboxtaki x yerine ps4deki kareyi koymam lazım Nasıl yapabilirim