Hogwarts Legacy Steam is currently in offline mode hatası

c0rle1

Femtopat
Daha fazla  
1691077410121.png

Game satış üzerinden remake Hogwarts Legacy hesabı aldım oyunu indirip oynayayım derken böyle bir hatayla karşılaştım nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 1888539
Online yaptığım zaman ise böyle bir hata alıyorum arkadaşlar
Oyun patlamış hocam geçmiş olsun. Normalde bu tarz siteler hesabı offline kullanın oyunun çalışması için der doğrulama olmaması için. Bu oyun da offline için bir kerelik online doğrulama istiyor ama hesap offline odaklı çalıştığı için böyle bir sorun oluyor. Tam emin değilim ama numara falan var ise bir görüşün dolandırıldınız galiba.

Hata sitesinde yazan şey: lisans aktivitesinde bir sorun oluştu 24 saat içinde yeniden aktive etmek için tekrar deneyin gibi bir şey diyor.

Oyun patlamış hocam geçmiş olsun. Normalde bu tarz siteler hesabı offline kullanın oyunun çalışması için der doğrulama olmaması için. Bu oyun da offline için bir kerelik online doğrulama istiyor ama hesap offline odaklı çalıştığı için böyle bir sorun oluyor. Tam emin değilim ama numara falan var ise bir görüşün dolandırıldınız galiba.

Hata sitesinde yazan şey: lisans aktivitesinde bir sorun oluştu 24 saat içinde yeniden aktive etmek için tekrar deneyin gibi bir şey diyor.
anladım hocam saglık olsun 25 lira fazla bir para değil zaten sağolasın ilgilendiğin için. İyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı