Hogwarts Legacy tartışalım

Cthulhussy

Decapat
Gelin arkadaşlar, birlikte Hogwarts Legacy tartışalım, herkes aklına gelen soruları yazsın ve yine aynı şekilde birbirimize fikirlerimizi sunalım. Benim şahsen en çok merak ettiğim şey oyunda Londra'nın olup olmayacağı. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce oyunda Londra olacak mı?

Açıkçası 2023'ün beklediğim oyunlarından. Kendimi her zaman Harry Potter evrenine atmak istemiş ve büyülerle zaman geçirmek açık dünyanın tadını çıkarmak istemiştim. Benim için eşi bulunmaz bir yapım olacak büyük ihtimalle ve konsepte olan sevgimde yargımı etkileyecektir.

Peki sizce oyunda Londra olacak mı?

O Hogwarts'ın gizemli verdiği bir hava var ya arkada müzik çaldığında insan değişik duygulara giriyor HP serisini sevenler için o duyguyu, hissiyatı, havayı verebilecek mi onu çok merak ediyorum. Umarım klasik monoton rol yapma oyunları gibi olmaz.

Güzel duruyor özellikle evreni seven ve içerik bekleyenler direk yapışacaktır zaten oyunun kalitesi onları çok etkilemeyecektir. Benim gibi sadece oyun gözüyle bakanlar da çok beklentiye girmeden oynarsa keyifli saatler geçirtebilir.

Başka binadaki elemanlarla vs atabiliyorsak çok iyi olur .
Yapımcılar Hogwarts sınırları içinde birini öldürmenin serbest olduğunu bile yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam (haberi gördüm ama yapımcılar kendi mi demişti onu net hatırlamıyorum). Anlaşılan bayağı geniş bir iş geliyor.

Ben Londra'da olacağını düşünmüyorum. Çünkü bu oyunun kendi hikayeni kendin yaz mantığında olacağını düşünüyorum biraz. Mount and Blade, Skyrim veya diğer bethesda oyunları gibi biraz. Yine Warner bros un yaptığı Middle Earth serisi gibi bir acık dünyası olur. Hogwarts ve çevresinde geçecek muhtemelen. Yani ana hikaye yönünün biraz zayıf kalabileceğini düşünüyorum nedense Demeye çalıştığım Lineer bir hikaye sunumu beklemiyorum bir playstation oyunu veya Rdr gibi. Tamamıyla karanlık tarafa kayabildiğin bir oyunun hikayesini nasıl işleyecekler tahmin edemediğim için Bethesda örneğini verdim. Role play kısmını Cdpr oyunları veya Mass effect teki gibi beklemiyorum
Burdan olumsuz yorum yaptığım anlaşılmasın. Kendi karakterini yarattığın oyunları her zaman sevmişimdir

İşte ama o mantıkta Londra çok güzel gider oyuna. Düşünsenize karanlık tarafı seçiyorsunuz, Londra'ya gidip Muggle katliamı yapıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…