F Furkanizmya Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #1 Merhaba Hogwarts Legacy Türkçe yama var mı acaba birkaç tane burada gördüm ve başka sitelerde gördüm ama son yorumlarda virüs var dediler virüssüz sağlam var mı? Oyun orijinaldir Epic Games'de. FPS düşürmeyen virüssüz lazım.
Merhaba Hogwarts Legacy Türkçe yama var mı acaba birkaç tane burada gördüm ve başka sitelerde gördüm ama son yorumlarda virüs var dediler virüssüz sağlam var mı? Oyun orijinaldir Epic Games'de. FPS düşürmeyen virüssüz lazım.
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 28 Mart 2024 #2 Hogwarts Legacy Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) | DonanımHaber Forum Hogwarts Legacy Türkçe Yama ve Kurulumu Yama Bilgileri Türkçe Yama orijinal son sürümle uyumludur. Türkçe Yama bütün platformlarda çalışır. Türkçe Ya forum.donanimhaber.com
Hogwarts Legacy Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) | DonanımHaber Forum Hogwarts Legacy Türkçe Yama ve Kurulumu Yama Bilgileri Türkçe Yama orijinal son sürümle uyumludur. Türkçe Yama bütün platformlarda çalışır. Türkçe Ya forum.donanimhaber.com
F Furkanizmya Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #3 İlkay Baki Bayram dedi: Hogwarts Legacy Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) | DonanımHaber Forum Hogwarts Legacy Türkçe Yama ve Kurulumu Yama Bilgileri Türkçe Yama orijinal son sürümle uyumludur. Türkçe Yama bütün platformlarda çalışır. Türkçe Ya forum.donanimhaber.com Genişletmek için tıkla... Virüssüz değil mi?
İlkay Baki Bayram dedi: Hogwarts Legacy Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) | DonanımHaber Forum Hogwarts Legacy Türkçe Yama ve Kurulumu Yama Bilgileri Türkçe Yama orijinal son sürümle uyumludur. Türkçe Yama bütün platformlarda çalışır. Türkçe Ya forum.donanimhaber.com Genişletmek için tıkla... Virüssüz değil mi?
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 29 Mart 2024 #4 Furkanizmya dedi: Virüssüz değil mi? Genişletmek için tıkla... Virüssüzdür, yama yapımcıların Palworld oyunu için indirmiştim sorun olmamıştı.
Furkanizmya dedi: Virüssüz değil mi? Genişletmek için tıkla... Virüssüzdür, yama yapımcıların Palworld oyunu için indirmiştim sorun olmamıştı.