ForeverLifre Decapat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #1 Hogwarts Legacy Türkçe Yama güncel oyun sürümü ile tamamen uyumlu olacak şekilde Calypso ekibi tarafından Türkçe'ye çevrilmiştir. Çeviri düzenlenmiş makine çevirisidir. Oyuna ait birkaç örnek görsel: Yama yapımcısı ekip: Calypso Ekibi Türkçe yama fiyatı: Ücretsiz VirusTotal sonuçları: VirusTotal Kurulum Videosu: Dosya Ekleri 1690648087135.png 1,2 MB · Görüntüleme: 311 Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2023
Hogwarts Legacy Türkçe Yama güncel oyun sürümü ile tamamen uyumlu olacak şekilde Calypso ekibi tarafından Türkçe'ye çevrilmiştir. Çeviri düzenlenmiş makine çevirisidir. Oyuna ait birkaç örnek görsel: Yama yapımcısı ekip: Calypso Ekibi Türkçe yama fiyatı: Ücretsiz VirusTotal sonuçları: VirusTotal Kurulum Videosu:
5 512260 Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 3.514 Çözümler 27 29 Temmuz 2023 #2 Teşekkürler. Oynayan birileri oynamaya değer mi yazabilir mi? Ben de Enis hocamın videosundan sonra gaza geldim. Almayı düşünüyorum.
Teşekkürler. Oynayan birileri oynamaya değer mi yazabilir mi? Ben de Enis hocamın videosundan sonra gaza geldim. Almayı düşünüyorum.
ForeverLifre Decapat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #3 512260 dedi: Teşekkürler. Oynayan birileri oynamaya değer mi yazabilir mi? Ben de Enis hocamın videosundan sonra gaza geldim. Almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kişiye göre çok değişiyor hocam. Çok ortalama bir oyun. Belli bir kesim beğeniyorken belli bir kesim beğenmiyor.
512260 dedi: Teşekkürler. Oynayan birileri oynamaya değer mi yazabilir mi? Ben de Enis hocamın videosundan sonra gaza geldim. Almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kişiye göre çok değişiyor hocam. Çok ortalama bir oyun. Belli bir kesim beğeniyorken belli bir kesim beğenmiyor.
Ozanozturk Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 375 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #4 Umarım GTA Vice City çevirileri gibi olmaz
ForeverLifre Decapat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #5 Ozanozturk dedi: Umarım GTA Vice City çevirileri gibi olmaz Genişletmek için tıkla... Yok hocam, düzenlenmiş makine çevirisi. Piyasada belki de ücretsiz olarak bulabileceğiniz en kaliteli yama.
Ozanozturk dedi: Umarım GTA Vice City çevirileri gibi olmaz Genişletmek için tıkla... Yok hocam, düzenlenmiş makine çevirisi. Piyasada belki de ücretsiz olarak bulabileceğiniz en kaliteli yama.
DangerousWaste Picopat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 234 Çözümler 1 30 Temmuz 2023 #6 Ozanozturk dedi: Umarım GTA Vice City çevirileri gibi olmaz. Genişletmek için tıkla... Merhaba dostum yamalarımız makine çeviri olup tek tek elle düzenlenmiştir yamayı yükleyerek ve oynayarak gözlemleyebilirsin
Ozanozturk dedi: Umarım GTA Vice City çevirileri gibi olmaz. Genişletmek için tıkla... Merhaba dostum yamalarımız makine çeviri olup tek tek elle düzenlenmiştir yamayı yükleyerek ve oynayarak gözlemleyebilirsin