Arkadaşlar merhaba. Hogwarts Legacy aldım ve yükledim fakat açamıyorum hata veriyor.
Hata olarak da "the following components are required to run this program Microsoft Visual C++ runtime" diyor. Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz ne yapmam gerekiyor?
Arkadaşlar merhaba. Hogwarts Legacy aldım ve yükledim fakat açamıyorum hata veriyor.
Hata olarak da "the following components are required to run this program Microsoft Visual C++ runtime" diyor. Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz ne yapmam gerekiyor?
Pc de yüklü onlar fakat silip yeniden yüklemeyi denedim maalesef silinmiyor sebep olarak bir dosya windows tarafından bulunmuyor diyor. İnternetten de araştırdım bir çözüm bulamadım maalesef kafayı yicem
Pc de yüklü onlar fakat silip yeniden yüklemeyi denedim maalesef silinmiyor sebep olarak bir dosya windows tarafından bulunmuyor diyor. İnternetten de araştırdım bir çözüm bulamadım maalesef kafayı yicem
pc de olanlar silinmiyor ama tekrar kurmak istediğimde de "vc_runtimeminimum_x86.msi" dosyasını bulamadığın söylüyor
denedim şimdi bunu ama yine olmadı. videonun ortasında sildiği microsoft dosyası bende mevcut degil ama benzer dosyayı sildim daha sonra En son desteklenen Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir indirmeleri linkinden x86 ve x64 versiyonlarını indirdim fakat ikisini de yükleyemedim. Yükleme sırasında hata veriyor ""vc_runtimeminimum_x86.msi" dosyası bulunamadı diye ...