cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.816 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Nisan 2025 #1 Merhaba arkadaşlar. Avada kedavra çok uzun sürede doluyor. Bunu crucio ile aynı süreye getirebilecek bir mod var mı?
Merhaba arkadaşlar. Avada kedavra çok uzun sürede doluyor. Bunu crucio ile aynı süreye getirebilecek bir mod var mı?
Çözüm blackflame001 28 Nisan 2025 Avada Kedavra Faster Cast. Avada Kedavra Faster Cast This mod reduces the cooldown time for the Avada Kedavra spell from 90 seconds to a lightning-fast 10 seconds. www.nexusmods.com
Avada Kedavra Faster Cast. Avada Kedavra Faster Cast This mod reduces the cooldown time for the Avada Kedavra spell from 90 seconds to a lightning-fast 10 seconds. www.nexusmods.com
blackflame001 Picopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 447 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #11 cti real dedi: Hayır yok. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir durum varmış. Sende değiştirip dener misin? Artı 0 Eksi
cti real dedi: Hayır yok. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir durum varmış. Sende değiştirip dener misin?
KS KS cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.816 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Nisan 2025 #12 blackflame001 dedi: Eki Görüntüle 2480271 Şöyle bir durum varmış. Sende değiştirip dener misin? Genişletmek için tıkla... Direk mods klasörüne attığım RAR dosyasının içindekini değiştirdim ama yinede işe yaramadı. Artı 0 Eksi
blackflame001 dedi: Eki Görüntüle 2480271 Şöyle bir durum varmış. Sende değiştirip dener misin? Genişletmek için tıkla... Direk mods klasörüne attığım RAR dosyasının içindekini değiştirdim ama yinede işe yaramadı.
blackflame001 Picopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 447 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #13 cti real dedi: Direk mods klasörüne attığım RAR dosyasının içindekini değiştirdim ama yinede işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... RAR'ı klasöre ayıkla önce. Sonra tuttuğum dosyayı tek mods klasörüne atacaksın ama adını yukarıdaki gibi değiştir. .pak uzantısından önce _P ekle. Artı 0 Eksi
cti real dedi: Direk mods klasörüne attığım RAR dosyasının içindekini değiştirdim ama yinede işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... RAR'ı klasöre ayıkla önce. Sonra tuttuğum dosyayı tek mods klasörüne atacaksın ama adını yukarıdaki gibi değiştir. .pak uzantısından önce _P ekle.
KS KS cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.816 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Nisan 2025 #14 blackflame001 dedi: RAR'ı klasöre ayıkla önce. Sonra tuttuğum dosyayı tek mods klasörüne atacaksın ama adını yukarıdaki gibi değiştir. .pak uzantısından önce _P ekle. Eki Görüntüle 2480287 Genişletmek için tıkla... Hocam zaten sonunda ben az öncee koyduğum için varmış dediklerinizi yaptım. Artı 0 Eksi
blackflame001 dedi: RAR'ı klasöre ayıkla önce. Sonra tuttuğum dosyayı tek mods klasörüne atacaksın ama adını yukarıdaki gibi değiştir. .pak uzantısından önce _P ekle. Eki Görüntüle 2480287 Genişletmek için tıkla... Hocam zaten sonunda ben az öncee koyduğum için varmış dediklerinizi yaptım.
blackflame001 Picopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 447 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #15 cti real dedi: Hocam zaten sonunda ben az öncee koyduğum için varmış dediklerinizi yaptım. Genişletmek için tıkla... Ben geçen sene oyunu oynamıştım, bu modu kurmuştum. Aynı şekilde bir sorun olmamıştı. Farklı bir mod varsa onu atayım. Increased range and 1s cooldown for Avada Kedavra Crucio and Imperius Increased range and 1s cooldown for all Unforgivable Curses www.nexusmods.com Şunu dene. Kurulum aynı şekilde. Mods klasörüne atacaksın RAR içindeki dosyayı. Artı 0 Eksi
cti real dedi: Hocam zaten sonunda ben az öncee koyduğum için varmış dediklerinizi yaptım. Genişletmek için tıkla... Ben geçen sene oyunu oynamıştım, bu modu kurmuştum. Aynı şekilde bir sorun olmamıştı. Farklı bir mod varsa onu atayım. Increased range and 1s cooldown for Avada Kedavra Crucio and Imperius Increased range and 1s cooldown for all Unforgivable Curses www.nexusmods.com Şunu dene. Kurulum aynı şekilde. Mods klasörüne atacaksın RAR içindeki dosyayı.
KS KS cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.816 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Nisan 2025 #16 Hocam sorun çözüldü sıkıntı yok şuanda teşekkür ediyorum yardımlarınız için. Artı 0 Eksi