Hogwarts Legacy'de dokular geç yükleniyor

• Konuyu başlatan VbenZ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.452

VbenZ

Hectopat
Yer
LosSantos
Daha fazla  
Selam, dün Hogwarts Legacy indirdim ancak oyundaki dokular geç yükleniyor ve bu oyun keyfimi mahvediyor, diğer oyunlarda herhangi bir problem yok ve oyunu sil yükle de yaptım ama çözümü bulamadım. Bu sorunun bir çözümü var mı?

Selam, dün Hogwarts Legacy indirdim ancak oyundaki dokular geç yükleniyor ve bu oyun keyfimi mahvediyor, diğer oyunlarda herhangi bir problem yok ve oyunu sil yükle de yaptım ama çözümü bulamadım. Bu sorunun bir çözümü var mı?

Oyunu HDD'ye mi kurdunuz?

İmzandaki sistem ile oynuyorsan 8GB RAM kaynaklı doku yüklenme problemleri oluşabilir. Minimum 16 öneriliyor. Ayrıca GPU VRAM'i de o oyun için pek de yeterli değil.

2 GB VRAM'den olabilir. Bende de 2 GB VRAM var ve aynı sorunu Spider-Man oyununda yaşıyorum. Steam'den mı aldınız oyunu?
Hocam RX5500XT 4GB kartına sahibim ve Steam üzerinden oynuyorum.
İmzandaki sistem ile oynuyorsan 8GB RAM kaynaklı doku yüklenme problemleri oluşabilir. Minimum 16 öneriliyor. Ayrıca GPU VRAM'i de o oyun için pek de yeterli değil.
Hocam mevcut bilgisayarda 16GB Ram bulunuyor.

Hocam RX 5500 XT 4 GB kartına sahibim ve Steam üzerinden oynuyorum.

Hocam mevcut bilgisayarda 16 GB RAM bulunuyor.

1679080160475.png

Hocam ben bu kodu Marvel Spider-Man'da kullanıyorum şu an da bahsettiğim sorun çözüldü. Sizde deneyin isterseniz. +cl_forcepreload 1

Dosya Ekleri

• 1679080185304.png
    1679080185304.png
    116,5 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
hogwarts legacyi dün kurdum ve dokular yüklenmiyor.Bazı arkadaşlar güncelleme ile alakalı falan dedilerde bilmiyorum.Laptopdan oynuyorum RX5500M ekran kartı ,R75800h işlemci,16
GB RAM, 4GB VRAM var sizce sistemden dolayı mı bir sorun yaşıyorum yoksa oyunda mı bir sorun var? (NOT sistemde HDD yok oyun SSD ye kayıtlı)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı