Bir ara inanılmaz hypelandı. Şimdi adını duymuyorum oyunun. Ne oldu bu oyuna çıktığı gibi söndü? Hype'ı kötü oyun gibi de gözükmüyordu.
Oyun 2023 yılında çıktı. Üstünden 2 sene geçmiş neredeyse. Bu oyun RDR2, God of War gibi bir oyun değil ki üstüne 10 sene konuşulsun.
Hocam 10 sene konuşulmasını geçtim ama oyun çıktıktan 1 sene sonra bile konuşulmamıştı.
Sonuç olarak hikayeli oyun bu Online değil ki.
Geçen sene yılın oyunu ödülünü almış Baldur's Gate 3 şu an konuşuluyor mu mesela? Bir hikayeli oyunun uzun yıllar konuşulması için ya popüler bir şeye hitap ediyor olması lazım ya da çok ünlü bir şirketin elinden çıkması lazım. GTA 6 mesela çok iyi bir oyun olmasa bile 10 sene konuşulacak.
Bence gerçekten evrene hayran olanlar için alternatifsiz oyundu ama bir oyun olarak değerlerdirirsek vasat olan yerleri var bu yüzden hype düştü diye düşünüyorum.Bir ara inanılmaz hypelandı. Şimdi adını duymuyorum oyunun. Ne oldu bu oyuna çıktığı gibi söndü? Hype'ı kötü oyun gibi de gözükmüyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.