Oyunla ne alakası var anlayamadım. Kadının kendisini eleştirirler olur biter. En fazla filmleri izlemeyerek protesto yaparlar. Oyunu oynayanları linçlettirmek nedir yahu? Bir kesimi sözde koruyacaklar diye başka kesimlere zarar veriyorlar.JK Rowling trans kadınları gerçek kadın olarak görmediğini söylemişti. Bununla alakalı bir şey.
Hocam 3 5 tane çapulcu lgbtlinin yaptığı bir şey işte. İnsanların da taktığı yok satış rekoru kıracak neredeyse oyun.Oyunla ne alakası var anlayamadım. Kadının kendisini eleştirirler olur biter. En fazla filmleri izlemeyerek protesto yaparlar. Oyunu oynayanları linçlettirmek nedir yahu? Bir kesimi sözde koruyacaklar diye başka kesimlere zarar veriyorlar.
Olsa ne olur olmasa ne olur? konusu öyle değil ana hikaye içeriyordur sıkıntı yok ama en ufak filmde veya oyunda bunu zorla oyuncuya,izleyiciye dayatılması herhangi bir film yönetmeni aa gayleri koymalıyız kafasında olduğu için her kategoriye hizmet etmeli olarak görüyorlar örnek veriyorum tetikçi filminde gay görmek zorundamıyım? filmin konusu o değil veya aynısı oyun içinde geçerli.İyi de yazar öyle söylemiş olsa ne olur oyunun içinde bal gibi de trans birey var, lezbiyen de var hatta. Klasik LGBTQ+ topluluğu işte.
Aynı şeyi savunuyoruz gibi geldi bana neden saldırdınız anlamadım.Olsa ne olur olmasa ne olur? konusu öyle değil ana hikaye içeriyordur sıkıntı yok ama en ufak filmde veya oyunda bunu zorla oyuncuya,izleyiciye dayatılması herhangi bir film yönetmeni aa gayleri koymalıyız kafasında olduğu için her katagoriye hizmet etmeli olarak görüyorlar örnek veriyorum tetikçi filminde gay görmek zorundamıyım? filmin konusu o değil veya aynısı oyun içinde geçerli.
Saldırı amaçlı yazmadım senin dediğin eksik kalıyordu biraz daha detaylandırdım.Aynı şeyi savunuyoruz gibi geldi bana neden saldırdınız anlamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.