Hogwarts mı yoksa Uncharted mı alınmalı?

Uncharted’ı daha önce korsan olarak neredeyse yarısına kadar oynayabilmiştim. Epic Games indirimlerinden birini almak istiyorum ama karar veremedim. Hangisini önerirsiniz? Harry Potter hiç hayatımda izlemedim bilmiyorum ama Witcher gibi büyü şeyleri hoşuma gidiyor.

Ben ikisini de alacağım. Uncharted garanti seversiniz bence ama Hogwarts bir iki oynama videosu izlerseniz daha iyi olur fikir açısından.

Sizin bakış açınıza göre en iyi oyun dediğiniz RDR2 de eski (?) bir oyun olduğu için Hogwarts'dan kötü.
Arkadaşım Uncharted açık dünya değil bir kere. Hogwarts açık dünya en azından. Daha detaylı. Tabii alabiliyorsa ikisini de alsın bence.

Arkadaşım Uncharted açık dünya değil bir kere. Hogwarts açık dünya en azından. Daha detaylı. Tabii alabiliyorsa ikisini de alsın bence.
Her oyunun açık dünyası olmak zorunda değil. Uncharted ile Hogwarts kıyaslanamaz.

Hogwarts Legacy büyü çeşidi çok az. Ama Uncharted'in de yarısı bittiyse almaya gerek yok. O yüzden Hogwarts Legacy.

Boş bir açık dünya yerine kaliteli lineer bir yüksek prodüksiyonlu aksiyon oyunu çok daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…