Oyunu bugün satın aldım Steam'den ve açmaya çalıştığımda tüm bilgisayarcıların bıktığı dandik bir hata ile karşılaştım 0xc000007b.
Sistemim 64 bit ve HOI 4 kaldırıyor, cracklide açmıştım orijinalde çalışmıyor çok garip.
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...
Şu dosyaları silin. C:\Windows\SysWOW64\MSVCP140.dll C:\Windows\System32\MSVCP140.dll
Dosyaları sildikten sonra şu paketlerin hem x86 hem de x64 olanlarını eksiksiz yükleyin.
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Paketleri yüklerken herhangi bir hata alırsanız buradan görsel ile bildirin.
Paketleri eksiksiz yüklediğiniz halde yine aynı hatayı alırsanız tekrar rapor paylaşın.
Windows 7 kullandığınızdan hata almanız normal.
Describes an update for Universal C Runtime (CRT) in Windows 8.1, Windows RT 8.1, Windows Server 2012 R2, Windows 8, Windows RT, Windows Server 2012, Windows 7 SP1, Windows Server 2008 R2 SP1, Windows Vista SP2, or Windows Server 2008 SP2.
Dosyaların sürümleri var. Adı aynı olsa bile sürümü farklı olduğu için hiçbir işe yaramayabilir. En iyi yöntem dosyanın hangi paket ile geldiğini öğrenip o paketi yüklemek.
Özellikle 0xc000007b hatası alan kullanıcıların en büyük sorunu, System32 veya SysWOW64 klasörüne elle kopyalanan DLL dosyaları. Bu sorunu çözmek için her bir DLL dosyasının hangi paket ile geldiğini tespit ettik ve bu DLL dosyası için gerekli yükleme paketine ait bağlantıları bir araya...
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...